Indlæser...
Minecraft Hosting
Minecraft servere fra 24 DKK
Java Edition (Normal)
Med en normal Minecraft-server, kan du køre alt fra Vanilla til Spigot og modpacks!

Priser fra:
DKK 24,- /md
Vælg størrelse
Minecraft BungeeCord / Hub - Gratis BungeeCord
BungeeCord / Hub
Med Bungeecord kan du købe flere servere, og binde dem sammen med en fælles hub!

Priser fra:
DKK 48,- /md
Vælg servere
Færdiglavede Minecraft Servere
Færdiglavede servere
Med en færdiglavet server får du en drømme-
server med plugins, map og meget mere!

Priser fra:
DKK 199,-
Se udvalg
Nyhed
Færdiglavede Minecraft Servere
Bedrock Edition (iPad)
Med en Bedrock server, kan du spille på tværs af PC, iPad, Smartphone og meget mere!

Priser fra:
DKK 19,- /md
Vælg størrelse

Hvad er forskellen mellem Java- og Bedrock-edition?

Java-Edition kan spilles via:

MacOS

Windows

Minecraft: Java Edition Hosting

Med Minecraft: Java Edition kan du spille det helt originale Minecraft - via din computer eller Mac-enhed. Du har også muligheden for at installere plugins, skripts og modpacks - altså nogle af de ting du må undvære i Minecraft: Bedrock Edition. Til gengæld kan du altså alene spille enten via din Windows computer (med java-klienten), eller via din Mac. Spillere fra andre enheder, f.eks. en tablet eller en Playstation vil ikke kunne forbinde til denne type server.

Dermed er Java Edition det perfekte valg til dem der primært spiller på deres computer, og som foretrækker at spille i en eller anden modificeret form - altså f.eks. ved at spille Skyblock, Prison eller Factions. Alle disse ting er kun mulige i Java Edition, hvor du kan installere plugins og skripts, der får dem til at fungere. Det samme gælder modpacks som f.eks. Feed The Beast og Tekkit, der også kun fungerer til Minecraft på computer/mac.

Dermed får du altså med Minecraft: Java Edition de samme muligheder som i Bedrock Edition, hvad angår at bygge løs, både i kreativ og i survival, men derudover også en lang række muligheder for at tilpasse spillet, så det passer til lige præcis den type server du ønsker at have. Til gengæld kan du tilgå serveren fra langt færre enheder - omend Java Edition klart er den type af de to, der er flest der spiller på. Dermed er Minecraft: Java Edition altså det helt rigtige valg for dig der spiller på din computer eller Mac, og som måske også har lyst til at benytte sig af skripts, plugins eller modpacks.

Bedrock-Edition kan spilles via:

Windows

iOS

Android

PlayStation

Nintendo

Xbox

Minecraft: Bedrock Edition Hosting

Bedrock Edition er især populær blandt yngre Minecraft-spillere, der primært, eller kun spiller Minecraft på deres tablet, mobil eller PlayStation. På alle disse enheder, og flere til - som du kan se ovenfor, kan du forbinde til din server, og spillere fra alle disse forskellige platforme kan spille sammen. Det vil sige at du f.eks. kan spille på din tablet, mens du spiller sammen med en ven der spiller fra sin PlayStation eller Xbox.

Med Minecraft: Bedrock Edition kan du spille både på din tablet, f.eks. iPad og på computer via Windows Minecraft-app, og forskellige andre platforme. Det eneste du ikke kan er at spille i den 'normale' Minecraft-klient (Java-edition). Med en Minecraft: Bedrock Edition server fra Nice-Hosting er du som altid sikker på at få en lynhurtig, stabil, og billig server - hos et af Danmarks mest populære hostingselskaber.

Bedrock Edition fokuserer på Minecraft som et kreativt byggespil, og derfor kan man ikke installere plugins, mods eller skripts - til gengæld kan man bygge alverdens ting, og i øvrigt udfordre hinanden til at spille i survival, og måtte samle ressourcer for at kunne bygge det næste store projekt. Er man mere fan af bare at bygge kan man spille i creative, og have adgang til alle blokkene. Så er du vild med den del af Minecraft, og spiller du på nogen af de ovenstående platforme, så er Bedrock Edition helt rigtigt for dig.

Find Danmarks bedste Minecraft servere hos Nice-Hosting


Er du også helt vild med Minecraft? Det kan vi sagtens forstå hos Nice-Hosting. Minecraft har lige siden sin lancering i 2011 været et af de mest populære spil både herhjemme og i udlandet.

Der er tonsvis af underholdningstimer i at konstruere sin egen verden, så det er helt naturligt, hvis du ikke kan få nok af dette fantastiske spil.

Netop derfor er der ikke noget mere frustrerende end når ens Minecraft server ikke virker.
Hos Nice-Hosting gør vi derfor en dyd af at udbyde de bedste og mest stabile servere til dig, der vil have den komplette gamer-oplevelse.

Vi garanterer desuden Danmarks bedste og mest imødekommende service, og hvis der mod forventning skulle være noget, der ikke fungerer optimalt, sidder vi altid til klar til at hjælpe på live chatten.

Spigot

Bukkit

BungeeCord

Feed The Beast

Forge

Technic

Tekkit

ATLauncher

Pixelmon

Twitch/Curse

Er din ønskede server-type ikke på listen herover?

Bare rolig! Vi hjælper helt gratis med alle former for installationer!

Hvorfor skal du vælge Nice-Hosting?


Bedste servere på markedet
Ved at vælge Nice-Hosting som udbyder, sikrer du de bedste Minecraft servere på markedet. Vi har et bredt sortiment, som du frit kan vælge mellem. Der er pakker skræddersyet til lige præcis dit behov. På den måde behøver du kun at betale for det, du har brug for. Du kan altid opgradere, hvis behovet løbende stiger.

Danmarks bedste ping
Ved at bestille hos Nice-Hosting sikrer du, at serveren er placeret i nærheden af dig - nemlig i Danmark! Andre hosting-selskaber lejer servere i f.eks. Frankrig og Holland, hvilket forsinker din forbindelse og resulterer i højere ping tider.

Danmarks bedste game-hosting
Hos Nice-hosting har vi en simpel ambition, og det er at tilbyde den bedste game-hosting herhjemme i Danmark. Derfor tilbyder vi selvfølgelig hosting til nogle af de allermest populære spil herhjemme. Udover at tilbyde hosting til Minecraft entusiaster, kan du også finde hosting til både Garry’s Mod, Team Fortress 2, Counter Strike og mange flere. Dansk lokaliserede servere!
- Som de eneste tilbyder vi dansk lokaliseret Minecraft-hosting.

 Dansk DDoS Beskyttelse!
- Som de eneste i Danmark, har vi markedets bedste DDoS-beskyttelse til game-hosting! Læs mere her

 Brugervenlighed i topklasse!
- Vores danske kontrolpanel er tilpasset til præcis vores kunders præferencer!

 Du er kvalitetssikret!
- Hos Nice-Hosting er du aldrig i tvivl om, at vi benytter os af det nyeste og bedste hardware. Det gælder blandt andet, ECC RAM, E5-XEON processorer og SSD’er.

 Dedikeret serverplads!
- Vi dedikerer den mængde RAM og serverplads du har bestilt, til dig, og kun dig.

Omfattende og serviceminded support

Hos Nice-Hosting kombinerer vi de mange fordele med en meget omfattende support. Hvis du er ny i den fantastiske Minecraft verden, kan det være, du har brug for hjælp med opsætning og installering af plugins eller modpacks. Her står vi altid til rådighed. Du kan altid kontakte os på vores live chat, gennem support tickets eller via vores e-mailadresse. Vi glæder os til at høre fra dig!