Indlæser...
Om Nice-Hosting
7.973
Kunder
13.225
Servere
8 Års
Erfaring

Vores historie og vision

Lige siden 2013 har Nice-Hosting haft den store ære, at være den foretrukne host for tusindvis af danske gamere - og lige siden, har vores mission været den samme: vi vil være Danmarks suverænt bedste gamehost, vi vil sælge dansk gamehosting til gamere i alle aldre - og vi vil sørge for at at gamehosting er nemmere og mere problemfrit end nogensinde før!For at være de suverænt bedste på markedet, tror vi på at man er nødt til at turde udvikle sig - og turde afprøve nye spændende og innovative løsninger, længe før alle andre gør. Faktisk tror vi på, at vores position som en af markedets største og mest populære hosts, gør det vigtigere end nogensinde før for os, at have mod på at investere markant i udviklingen af en endnu mere problemfri, hurtig og god hosting-oplevelse.Allerede i slutningen af 2015 begyndte vi at undersøge muligheden for at opbygge vores eget danske servercenter. Allerede dengang kunne vi nemlig se en meget klar tendens på markedet - at alle mere eller mindre solgte det samme produkt. Alle, inklusive os selv, solgte lejede servere - typisk placeret i Frankrig, og lejet hos store europæiske hostingselskaber. Altså lejede man en server, for så bagefter at leje dele af den videre igen. Når alle hosts på markedet havde valgt denne løsning var det selvfølgelig fordi at det var den nemmeste: man skulle ikke selv varetage andet end salg og kundesupport - for alt det tekniske, hvad angår de fysiske servere og opsætningen heraf, var i hænderne på nogen andre.
For os stod det nu klart, at vi var nødt til at gøre tingene anderledes. Vi var nødt til at bestille vores egne, fysiske servere, og begynde at etablere vores danske servercenter. Vi kunne ikke leve med at overlade kontrollen til de store europæiske hostingselskaber vi lejede serverne hos - og som stortset alle andre i branchen, i øvrigt også lejede dem hos. Vi kunne ikke leve med ikke at kunne beskytte vores kunders filer og privatliv, så godt som vi gerne ville. Vi kunne ikke leve med ikke hurtigt og effektivt at kunne løse f.eks. et teknisk nedbrud, fordi vi var nødt til at vente på at et hostingselskab havde tid til at svare os. Og sidst men ikke mindst, så ville vi også gerne kunne give danske gamere en meget bedre ping, ved at kunne spille på en server, der rent faktisk også er placeret i Danmark.
At drive et hostingselskab på den måde vi gjorde, både var og er, stadig det absolut mest normale. Formentlig fordi at det er klart den nemmeste og billigste måde at drive et hostingselskab - altså ved blot at gensælge nogle lejede servere, i mindre dele. Men sådan er det heldigvis ikke længere hos os - for efter knap 3 års intensiv udvikling, kunne vi runde en kæmpe milesten i sommeren 2018 i Nice-Hostings historie: vi lancerede 100% dansk serverhosting.
Med denne store milepæl rundet, fik vi altså kontrollen tilbage over vores servere, over sikkerheden af vores kunders filer og vi forbedrede samtidig kundeoplevelsen markant - ved blandt andet at reducere svartider (såkaldt ping) markant. Alle de fordele vi for tre år siden så at der ville være i at have vores eget servercenter, blev med lanceringen af dansk serverhosting, endelig til en realitet.
Men vi stopper selvfølgelig ikke her - for selvom det at få vores eget danske servercenter var en kæmpe milepæl for os, har vi stadig masser af fremtidige mål. Det er ikke alle vores idéer for fremtiden som vi kan dele endnu, men fælles for dem alle sammen er at også de, skal bidrage til opfyldelsen af vores ultimative vision: at gøre gamehosting nemmere og mere problemfrit end nogensinde før.Hvem er vi?

Vi er to unge danske iværksættere på henholdsvis 23 og 24 år - og vi har begge efterhånden en del års erfaring med iværksætteri og serverdrift. Før idéen om Nice-Hosting opstod, drev vi sammen hvad der dengang var en af Danmarks største Minecraft-servere. Serveren startede som en helt normal lille ‘hyggeserver’, men efterhånden kom flere og flere spillere til - og ultimativt blev vi til en af Danmarks mest populære servere. I løbet af de år vi drev serveren, fik vi stille og roligt en mere professionel tilgang til serverdrift, og til sidst var serveren nok mere et firma end en hygge-server - og sådan tror vi egentlig ikke at det nødvendigvis bør være, så derfor besluttede vi os for at udfylde en fælles drøm: at starte vores eget hostingselskab.EverSun.dk, lukket 2015I løbet af de år vi drev serveren, nåede vi også selv at være kunder hos en del forskellige hostingselskaber - både danske og udenlandske. Og faktisk var det netop som kunde hos nogle af disse hostingselskaber, at vi fik idéen til at starte Nice-Hosting - simpelthen fordi at vi oplevede super mange problemer, som vi følte man relativt nemt kunne have undgået. Men udover at vi kendte til nogle af de problemer som mange hostingselskaber døjede med, kunne vi også drage en hel del erfaring med os, fra det at være serverejere. Vi vidste, og ved til stadighed, præcis hvad der er vigtigt for både server-ejere - og for spillere.Vi tror på, at det grundlæggende skal være sjovt at være iværksætter. Måske netop derfor kan vi også holde ud af bruge så meget tid på Nice-Hosting, og ikke kun at have en support der er åben fra 08:00-16:00. Grundlæggende deler vi faktisk ikke vores tid op fritid og arbejdstid - hvis vi alligevel har telefonen ved hånden, hvorfor skulle vi så ikke svare en kunde, selvom klokken måske er 23:00 lørdag aften? Faktisk er det jo netop udenfor ‘normale åbningstider’ hvor man er hjemme og spiller på sin server, så selvfølgelig skal vi være tilgængelige der også - og det er vi, med glæde!Tak fordi du ville læse vores historie!

Venlig hilsen,

Frederik Christensen

Stifter, Adm. Direktør
Nice-Hosting ApS
Send en mail

Nicolai Mogensen

Medstifter, Direktør
Nice-Hosting ApS
Send en mail