Om os

Vision

Nice-Hosting vil levere Danmarks bedste servere, og Danmarks bedste service - samtidigt med at vi altid vil holde fokus på kerneværdier som ansvarlighed, ordentlighed og venlighed.

 

Hvordan startede det hele?

Idéen om Nice-hosting opstod tilbage i starten af 2014 - i lang tid havde vi selv købt servere, hos forskellige udbydere i Danmark. Vi samlede os derfor en masse oplevelser, nogle gode - og nogle dårlige, men desværre flest dårlige, og derfor tænkte vi: det kan vi gøre bedre. Vi brugte et halvt år på at gøre første version af Nice-Hosting klar til lancering - og således kunne vi i Juni 2014, endeligt sælge vores første Minecraft-server. Vores mange anstrengelser for at gøre det bedre, end den branche vi havde haft mange uheldige oplevelser i, faldt heldigvis i god jord - fra start oplevede vi en stor vækst. Igennem tiden har vi udvidet produktsortimentet, ligesom vi vil fortsætte med at gøre - deruover vil vi altid have fokus på at forberede vores nuværende services, og aldrig glemme vores vision om at være Danmarks bedste host. Derfor er der intet vi hellere vil, end også at hoste din server - ligesom vi allerede har gjort for flere tusinde glade danskere.

 

Hvem er vi?

Nice-Hosting blev stiftet af Frederik Christensen og Nicolai Mogensen - og vi står fortsat stolt i spidsen for Nice-Hosting. Før Nice-Hosting drev vi Danmarks største Minecraft-server, og lærte allerede der hvor vigtigt det er at gøre sig umage, og altid gøre det bedre end konkurrenterne, også selvom det til tider kræver en kæmpe stor indsats. Et fællestræk for os er at vi er ambitiøse - vi er ikke bange for at have store, og mange planer, men samtidigt er vi altid fuldsætndigt bevidste omkring hvor meget det kræver at realisere hver enkelt idé. Så selvom vi er to unge iværksættere på hhv. 18 og 19 år, så er det altså efterhånden med en del års værdifuld erfaring, at vi er klar til at udvikle Nice-Hosting fremover - og vi glæder os allerede til at fortsætte eventyret!