Velkommen til vores GamePanel - udviklet af os selv.

I 10 år har vi arbejdet med hosting af gameservere - derfor har vi efterhånden fået en ret god fornemmelse af, hvordan serverejere ønsker at kunne administrere og udvikle deres server. Igennem årene har vi forsøgt os med forskellige kontrolpaneler, i jagten efter præcis det panel der inderholder alle de funktioner, vi ønsker at tilbyde vores kunder, samtidigt med at det er let at bruge for såvel nybegyndere som mere erfarne serverejere. Det panel synes vi ikke er på markedet, og derfor har vi udviklet vores helt eget, baseret på open-source projektet Pterodactyl - velkommen til Nice-Hostings GamePanel.

Nedenfor kan du få en forsmag på vores GamePanels udseende og funktioner. Vi håber at du kan fornemme panelets overskulighed, men samtidigt mange funktioner. Hele vejen igennem processen med at udivkle vores eget GamePanel har missionen været at lave et panel med så mange muligheder som overhovedet muligt, samtidigt med at gøre det nemt og ligetil at benytte sig af dem. Vi er ret sikre på at du også vil blive glad for panelet - men scroll ned og vurdér selv. Rigtig god fornøjelse.

Overlegent 1-Click Panel

Vi byder velkommen til markedets nok bedste 1-Click Panel. Vi henter indhold direkte fra de mest populære sider som eksempelvis CurseForge, Spigot og Github. Installer alt lige fra specifikke Minecraft-versioner, til kæmpe modpacks - med blot ét klik. Hvad venter du på?

1-Click indeholder blandt andet:

 • Minecraft versioner (Vanilla, PaperSpigot, Forge, Fabric osv.)
 • +50.000 Spigot Plugins
 • +34.000 Modpacks
 • +28.000 Mods
 • +3.000 Verdener
 • .. Og meget mere!

  Nice-Hosting GamePanel 1-Click
  Nice-Hosting GamePanel alle Minecraft versioner

  1-Click Versioner

  Vil du køre en bestemt version/server-type, eller bare brug for at opdatere? Intet problem - GamePanelet har et stort udvalg af forskellige server versioner/typer. Der tjekkes automatisk for opdateringer flere gange dagligt, så vi er sikre på at kunne tilbyde dig den nyeste og mest stabile udgivelse! Installer nemt og hurtigt med ét klik!

  Vælg eksempelvis imellem:

 • PaperSpigot
 • Spigot
 • Forge
 • Fabric
 • Vanilla
 • Bungeecord
 • .. Vi tilføjer gerne flere!

  1-Click Plugins

  Brug for et bestemt plugin? Intet problem! GamePanelet henter plugins direkte fra Spigot og Github - på den måde sikrer vi, at du altid at kan installere den nyeste version af det plugin du søger - problemfrit, nemt og hurtigt. Derudover kan du i GamePanelet også se vores anbefalinger af særligt udvalgte plugins, som vi selv ville benytte på en server, og som vi ved er stabile og brugervenlige.

  Nice-Hosting GamePanel Nem installation af plugins

  1-Click Modpacks, Mods & Maps

  Træt af normal Minecraft - eller på udkig efter noget mere udfordrende?

  Vælg mellem mere end 34.000 Modpacks, 28.000 Mods og 3.000 Verdener, direkte fra CurseForge. Det er slut med besværlige installationer - GamePanelet installerer det for dig, og sikrer det hele kører som det skal!

  1-Click Banner & Logo

  Skift nemt og hurtigt din servers logo - du kan uploade ethvert billede, GamePanelet sørger automatisk for at konvertere til korrekt størrelse og format, samt sætte det på din server. Ligeledes kan du med Server Banner-værktøjet hurtigt og nemt få din server til at se nice ud på serverlisten.

  Nice-Hosting GamePanel Banner og MOTD
  Nice-Hosting GamePanel lav din egen IP eller subdomæne

  Gratis Subdomæne

  Opret hurtigt og nemt en custom IP til din server - så kan dine spillere nemt forbinde til din server, og huske din IP. Samtidig ser custom IPs nok lidt federe ud end almindelige tal IP'er. Hos os kan du fra GamePanelet nemt selv oprette en custom IP til din server - det er hurtigt og gratis.

  Og der er meget mere

  Ovenfor fik du som lovet en forsmag på vores GamePanel - men der er faktisk endnu flere muligheder. Fælles for dem alle er at de er udviklet med brugervenlighed i fokus - således at selv normalt avancerede ting, er til at finde ud af for de fleste.

  Konsol adgang
  Status (Spillere, CPU, RAM, Disk, Netværk)
  Config editor
  1-Click Versioner
  1-Click Banner & Logo
  1-Click Plugins
  1-Click Modpacks
  1-Click Mods
  1-Click Maps
  1-Click Datapacks
  1-Click Resourcepacks
  1-Click BungeeCord
  Indbygget FTP fil-adgang
  Ekstern FTP fil-adgang
  2-Faktor-Autentificering
  MySQL Databaser
  Planlagte handlinger
  Automatiske handlinger
  Underbrugere
  Automatiske Backups
  Gratis Subdomæne
  Ekstra porte
  LiveChat
  Reinstallation
  Startup-script
  Alle Java versioner
  OS/Docker indstillinger

  Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har et ønske til en bestemt funktion!

  Overbevist?

  Automatisk opsætning, klar med det samme!