Upload en verden til din Minecraft server

I denne guide kan du lære hvordan du uploader en verden til din Minecraft Server

Vil du gerne installere en Singleplayer verden på din server, har vi en guide her:
Indsæt en Singleplayer verden på din server

Forberedelse

Før du kan uploade en verden til din server, skal du have den klar på din computer.

Verdenen kan enten komme fra Singleplayer, eller være en du har hentet fra internettet.
Et godt sted at finde verdener, er f.eks. her: Minecraft Maps

I nogle tilfælde, kan det ske at den verden du downloader, er et "schematic", i stedet for en verden.
Har du downloadet et Schematic, skal du i stedet følge denne guide:
Sådan bruger du WorldEdit Schematics

Gør din verden klar til upload

Er du igang med at uploade en Singleplayer verden, og har fulgt guiden ovenfor, er din verden klar, og du kan scrolle ned til: Upload din verden til din server

Har du hentet en verden fra internettet, vil den i langt de fleste tilfælde, komme som en ZIP-fil.
En ZIP-fil er en komprimeret fil, som indeholder mappen med verdenen.
Eksempel på ZIP fil

1. Du skal udpakke filen, så du har en normal mappe du kan uploade.

Højreklik på ZIP-filen og vælg "Extract here" eller "Udpak her"
    Udpak en zip-fil på din computer

2. Du har nu en mappe, som er klar til at blive uploadet til din server.
    Mappen er udpakket og klar til upload til din minecraft server hos nice-hosting.dk

Upload din verden til din server

Den nemmeste måde at uploade en verden til din server, er at gøre det over et FTP-program som FileZilla.

En server-verden kan godt fylde meget. MinecraftPanelet har en begrænsning på hvor store filer man kan uploade dertil, så vi anbefaler du bruger FileZilla.

Har du ikke styr på FileZilla, kan du se vores guide lige her:
Installation og brug af FileZilla FTP

1. Sluk din server, før du uploader din verden.
    Sluk din server, ved at klikke på  i Minecraftpanelet

2. Login på din servers FTP med FileZilla

3. Tjek at der ikke ligger en mappe i dine server-filer med samme navn, som den du skal uploade.
    Ligger der allerede en mappe med samme navn, så slet mappen, eller omdøb den til noget andet.

4. Du er nu klar til at uploade verdenen. Markér mappen, og upload den med FileZilla
    Upload en verden til din Minecraft Server hos Nice-Hosting.dk

5. Gå tilbage til dit Minecraftpanel

6. I feltet "Verden" skal du skrive navnet på den mappe du har uploadet.

Bemærk: Det er vigtigt at du skriver præcis det mappen hedder - ellers virker det ikke.
    Vælg hvilken verden din server skal bruge hos Nice-Hosting

7. Scroll nu ned til bunden af dit Minecraftpanel, og klik på knappen: Gem indstillinger på minecraft server hos Nice-Hosting

8. Start din server, ved at klikke på Start din minecraft-server hos Nice-Hosting

Du har nu uploadet en verden til din Minecraft-server!