Hvordan installerer man Forge eller Fabric?

I denne guide kan du lære hvordan du installerer Forge eller Fabric på din Minecraft-server.

Vil du i stedet installere en Modpack, har vi en guide til det her:
Hvordan installerer man en modpack?

Forklaring

Forge/Fabric er en server-type du kan køre på din server.

Forge/Fabric giver muligheden for at installere Mods på din server. Mods er modifikationer af spillet, som kan tilføje nye blokke, maskiner, monstre og meget mere.

Plugins er ikke det samme som Mods.
Du kan ikke installere Plugins på en server der kører Forge/Fabric.

Vær opmærksom på:
- Forge kan kun køre Forge-mods
- Fabric kan kun køre Fabric-mods

Installation af Forge/Fabric

1. Login på dit GamePanel

2. Tryk på "1-Click installation" i venstre sidebar

3. Vælg "Skift Minecraft Version"-værktøjet

Sådan installerer du Forge eller Fabric på din minecraft-server hos Nice-Hosting.dk

4. Vælg "Forge" eller "Fabric"

Vælg Forge eller Fabric

5. Til højre kan du nu vælge hvilken version du vil installere

Klik på "Installer"-knappen ud for den version du vil installere

Vælg Forge version til din Minecraft-server hos nice-hosting.dk

6. Du skal nu bekræfte at du ønsker at installere den valgte version.

Yderligere kan du vælge at tage en backup før installationen (Anbefalet)
    Samtidig kan du vælge at nulstille din verden før installationen (Anbefalet)

Klik på "Installer" for at starte installationen.

Start installation af Forge/Fabric på din minecraft server hos nice-hosting.dk

7. Installationen går nu i gang.

Både Forge og Fabric kan godt tage et par minutter tid om at blive installeret.
    Når installationen er færdig, kan du starte din server.

Bekræftelse på at Forge/Fabric er blevet installeret på din Minecraft-server

Du har nu installeret Forge eller Fabric på din Minecraft-server

Ønsker du at installere Mods, er du nu klar til det. Vi har en guide her:
Hvordan installerer man mods?