Hvordan installerer man WorldEdit? (FAWE)

I denne guide kan du lære hvordan du installerer FAWE på din Minecraft-server.

FAWE er en optimeret udgave af WorldEdit - med FAWE kan du ændre store områder, uden din server crasher - det fungerer ved at ændre små dele af gangen, i stedet for det hele på én gang.

Eksempel:
Demonstration af FAWE

Vi vil til enhver tid anbefale, at du bruger FAWE fremfor WorldEdit, for at opnå bedst performance og undgå server-crashes.

Forberedelse

FAWE er en erstatning for WorldEdit, med samme funktioner - Du kan ikke have begge plugins installeret samtidig.

Har du allerede WorldEdit installeret, skal du afinstallere det før du installerer FAWE.

Installer FAWE på din server

1. Login på dit GamePanel

2. Tryk på "1-Click installation" i venstre sidebar

3. Vælg "Plugins"-værktøjet

Sådan installerer du FAWE på din server hos nice-hosting.dk

4. Søg efter "Fast Async WorldEdit" og klk "Installer"

5. Vælg den version der passer til din server-version, eller "Nyeste fra Jenkins".

Sådan henter du nyeste version af FAWE til din server hos nice-hosting

6. Når FAWE er installeret, kan du starte din server igen.