Hvordan bruger man en custom server.jar?

I denne guide kan du lære hvordan du sætter din server til at starte med en tilpasset server.jar fil.

Ved at kunne skifte din servers .jar fil, har du muligheden for at spille Minecraft-versioner/typer som ikke er i vores GamePanel.

Installer server.jar filen på din server

Vigtigt: Stop/Sluk din server først!

1. Login på dit GamePanel

2. Tryk på "FTP fil-adgang" i venstre sidebar

3. Slet din servers nuværende server.jar-fil

4. Klik på "Upload"-knappen og upload din egen server-jar fil.

Det er vigtigt at jar-filen hedder præcis server.jar, ellers kan din server ikke starte op.
    Du kan godt omdøbe jar-filen til server.jar, efter du har uploadet den.