Installation af plugins via. FileZilla FTP

I denne guide kan du lære hvordan du installerer plugins på din server, igennem FileZilla

Plugins er udvidelser du kan installere på din server - dette kan f.eks. være flere kommandoer, nye funktioner og meget mere.

FileZilla er et program du kan bruge til at administrere din servers filer.

Hvis du ikke har brugt FileZilla før, har vi en guide til det her:
Installation og brug af FileZilla FTP

Ønsker du ikke at benytte FileZilla, kan du bruge den indbyggede FTP i Minecraftpanelet.
Installation af plugins via. Indbygget FTP

Find det plugin du vil installere

Før du kan installere et plugin på din server, skal du finde det og downloade det til din egen computer først.

Hvis du allerede har et plugin klar på din computer, kan du springe dette trin over

Vi anbefaler at du henter plugins fra Spigots hjemmeside

Som udgangspunkt er Google et rigtig godt sted, at finde plugins. Hvis du kender navnet på det plugin du vil installere, kan du blot søge på det, efterfulgt af "spigot".

I dette eksempel, vil vi finde pluginnet ClearLagg.

1. Søg efter navnet på pluginnet, efterfulgt af "Spigot" på Google
    Plugin søgning på Google

2. Det øverste resultat, vil i langt de fleste tilfælde, være det du skal bruge.
    Google resultater af søgning på plugins hos Nice-Hosting

3. Når du går ind på linket, vil du være på Spigot's side.

Det er altid en god idé at tjekke hvilke Minecraft-versioner pluginnet er opdateret og virker med.

Det kan du se udfor "Tested Minecraft Versions"
    Tjek om pluginnet virker med din servers version

4. I dette tilfælde kører vores server version 1.12.2 - det kan vi se, at pluginnet virker med.

I toppen til højre, vil der være en Download-knap, hvor du kan downloade pluginnet.
    Download plugin fra Spigot

Du har nu hentet et plugin til din egen computer!

Du er nu klar til at installere det på din server - læs videre herunder, for at se hvordan.

Installation af plugin via. FileZilla FTP

1. Login på FTP med FileZilla

Hvis du ikke har brugt FileZilla før, har vi en guide til det her:
    Installation og brug af FileZilla FTP

2. Gå ind i mappen "Plugins"
    Find plugins mappen i filezilla hos Nice-Hosting

3. Upload nu din plugin-fil.

Hiv filen fra venstre vindue (din computer), til højre vindue (dine server-filer)
    Upload plugin til din server over FTP Nice-Hosting

4. Du har nu uploadet et plugin til din server, nu skal den blot genstartes for at aktivere det.

Gå til forsiden af dit MinecraftPanel
    Genstart din server, ved at klikke på: Genstart din server hos Nice-Hosting

Du har nu installeret et plugin på din server, via FileZilla FTP!