Hvordan bliver man OP/Admin?

I denne guide kan du lære hvordan du giver spillere Admin på din Minecraft-server.

Spillere med Admin har adgang til alle kommandoer på serveren.

Vi anbefaler at det kun er server-ejeren der har Admin!

Giv en spiller Admin

1. Login på dit GamePanel

2. Tryk på "Server indstillinger" i venstre sidebar

3. Her kan du tilføje/fjerne Admins.

For at tilføje en spiller angiver du spillernavnet og klikker "Tilføj".
    For at fjerne en spiller, klikker du på slet-ikonet ud for spillernavnet i højre side.

Tilføj eller fjern admin på din server hos nice-hosting

Husk:
Du skal genstarte din server, efter du har tilføjet/fjernet Admins!