Hvordan installerer man en Resource Pack?

I denne guide kan du lære hvordan du installerer en Resource Pack på din server.

Når du har installeret en Resource Pack på din server, bliver den også automatisk installeret på spilleres computere, når de tilslutter din server. Bemærk dog at spillere kan fravælge at bruge din servers Resource Pack.

Resource Packs gør det muligt at tilpasse teksturer, modeller, musik, lyde og meget mere.
Med en Resource Pack kan du altså få din servers verden til at se anderledes ud, end den normalt gør.

Sammenligning mellem normal og resource pack Sphax PureBDCraft

Installer en Resource Pack

Når du har nulstillet din verden, er du klar til at indstille dit Seed.

1. Login på dit GamePanel

2. Tryk på "1-Click installation" i venstre sidebar

3. Vælg "Resource Packs"-værktøjet

Installer en Resource Pack på din server hos Nice-Hosting.dk

4. Du kan her søge efter den Resource Pack du vil installere.

I denne guide installerer vi Resource Packen "Faithful 32x"

Klik "Installer" på den Resource Pack du vil installere.

Faithful 32x Resource Pack

5. Du kan nu vælge hvilken version af Resource Packen du vil installere.

Klik "Installer" for at starte installationen.

Installer den valgte Resource Pack på din Minecraft-server fra Nice-Hosting.dk

6. Resource Packen bliver nu installeret på din server.

Når installationen er færdig, kan du starte din server.

Installation af Resource Pack gennemført

7. Når du tilslutter din server, bliver Resource Packen automatisk installeret på din computer