Sådan kommer du i gang med din nye Minecraft Server

Det er super nemt at komme i gang med din nye Minecraft-server!
Vores installations-værktøj i GamePanelet hjælper dig hurtigt og nemt i gang, selv hvis du ikke har prøvet at sætte en server op før.

Sådan kommer du i gang

Når du har gennemført din bestilling, vil din server være klar inden for 1-5 minutter.
Du kan logge på GamePanelet med det samme - dine login-oplysninger er de samme, som du oprettede ved bestilling.

1. Log på dit GamePanel

2. Klik på "ADMINISTRÉR" for at starte opsætningen af din nye server.

Sådan kommer du godt i gang med din nye Minecraft-server fra nice-hosting.dk

3. Du vil du blive vist vores installations-værktøj.
    Vi anbefaler du læser teksten. Dernæst klik "Fortsæt" for at starte opsætningen.

4. I det første trin kan du vælge at aktivere og tilføje spillere til whitelist, samt tilføje Admins.
    Du kan sagtens ændre whitelist og fjerne/tilføje Admins senere også.

Trin 1 i opsætning af din nye Minecraft-server fra nice-hosting.dk

5. I det næste trin skal du vælge hvad din server skal køre.
    Du kan sagtens ændre server-type og version senere også.

Du kan vælge imellem forskellige server-typer - er du i tvivl, anbefaler vi "PaperSpigot".
    PaperSpigot er en optimeret udgave af normal Minecraft, hvor du også har mulighed for at installere plugins. De fleste servere kører PaperSpigot.

I højre side kan du vælge Minecraft-version. Den nyeste version vil automatisk være valgt.

Vælg hvad din server skal køre på din Minecraft-server hos Nice-Hosting.dk

6. Din server vil nu blive sat op - det tager som regel ikke mere end et par sekunder.
    Når installationen er færdig, klik "START SERVER"

Start din server hos Nice-Hosting.dk

7. Din server er nu klar til brug! Nemt ikke?

Din servers IP ser du i toppen - denne skal du bruge til at tilslutte serveren.
    Er du i tvivl om hvordan du tilslutter serveren, kan du klikke på "JOIN"-knappen i toppen.

Sådan tilslutter du din Minecraft server hos Nice-Hosting