Nedgradering af RAM på Minecraft Server

I denne guide kan du lære hvordan du nedgraderer mængden af RAM på din Minecraft-server, altså hvordan du vælger en mindre pakke.

Når du opgraderer eller nedgraderer din servers RAM hos Nice-Hosting, vil der ikke ske noget med din servers filer - du kan roligt opgradere, alt lige fra din verden til plugins vil naturligvis blive gemt.

Sådan nedgraderer du

1. Login på din Kundeside

2. Tryk på "Produkter"
    Se dine produkter hos Nice-Hosting

3. Klik på knappen "Opgrader RAM" ud for den server du vil opgradere
    Opgrader RAM på din Minecraft Server hos Nice-Hosting

4. Tryk "Vælg Produkt" ved den størrelse du vil nedgradere til.

I dette tilfælde vil vi nedgradere vores 1 GB RAM server til en 0.5 GB RAM server.
    Vælg det produkt du vil nedgradere til hos Nice-Hosting

5. Ved nedgradering af en server, vil du få penge tilbage i form af kredit til din kundeside.

Beløbet du får tilbage, er udregnet efter hvor mange dage du har haft din server, i din indeværende betalingsperiode - dette beløb vil blive indsat på din kundeside, som kredit.

Penge du har stående på din kundeside som kredit, kan bruges til at bestille nye servere, eller betale fremtidige regninger på eksisterende servere.

På den måde 'taber' du ingen penge ved at nedgradere :-)

Når du er klar til at fortsætte, klikker du blot "Klik for at fortsætte"
    Gennemfør din nedgradering af RAM hos Nice-Hosting

6. Når du har gennemført bestillingen, vil din server automatisk blive nedgraderet med det samme.

For at aktivere nedgraderingen, skal du blot genstarte din server fra dit MinecraftPanel.