Indlæser...

Færdiglavet

Skyblock ServerMed en færdiglavet server fra Nice-Hosting får du den perfekte Skyblock-server. Der er bygget et super flot spawn, der er sat alt fra plugins til skripts på, og den er klar lige når du har købt den.


Udover alt det, får du med en server fra Nice-Hosting, naturligvis også et dansk Minecraftpanel, masser af brugbare guides og gratis femstjernet pluginsupport.Der medfølger blandt andet:

Essentials ASkyblock Chestshop
Skript Citizens CrazyAuctions
WorldEdit WorldGuard Featherboard
Multiverse SilkSpawners SuperJackpot
SkyblockOres ViaVersion ArmorStandTools
199,-

Kun første måned!
Herefter pris baseret på tilvalgt RAM

Scroll ned for at læse mere

Skyblock ServerSkyblock er en helt særlig type Minecraft Survival-server, der har vist sig meget populær. Hver spiller starter på en lille ø, højt oppe i skyerne, og med kun et begrænset antal ressourcer.

Ved at lave farme, sælge ting i shoppen og klare missioner kan man skaffe sig flere ressourcer, og opbygge sig en kæmpe by - helt oppe i skyerne. Udover at bygge og skaffe ressourcer, kan man også tage til spawn, og kæmpe mod andre i PvP-arenaen. Dermed kombinerer Skyblock alt det bedste fra Minecraft: overlevelse, kreativitet og combat. Desuden er Skyblock super simpelt, og appellerer dermed til næsten alle spillere - man starter sin ø, blot ved at skrive en enkelt kommando.

Video
Med en færdiglavet server fra Nice-Hosting, har vi sat vores drømme Skyblock-server op, og sat alt på du får brug for til at køre en professionel og sjov server. Vi har bygget et stort spawn, med en servershop, en pvp-arena, og et missionsområde - og sørget for både NPCs og infotavler, der kan hjælpe nye spillere godt igang. Og som om det ikke var nok, kan du helt selv sætte endnu flere ting på hvis du har lyst - eller f.eks. lave ny spændende missioner til dine spillere. Vi har sørget for at både plugins og skripts på serveren, er nemme at konfigurere, og skulle du have problemer eller brug for hjælp til det, så medfølger der selvfølgelig gratis support til din server.Support


Udover at du får en færdigopsat server, får du naturligvis også alle de mange andre fordele som Nice-Hosting kunder har.

Det inkluderer bla. adgang til vores store danske guide-center, som indeholder super nemme og brugbare tekst- og videoguides, der kan hjælpe dig med alverdens ting til din Minecraft-server. Du får også adgang til vores super lækre Minecraftpanel, som gør det lettere end nogensinde før at administrere sin server, og som bla. indeholder et One Click Panel, hvor du med et enkelt klik f.eks. kan installere nye plugins på din server.

Så med andre ord er vi ret sikre på at du kan blive vores næste tilfredse kunde, og husk på at du altid er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål før du køber din server - vi er her for dig!Overbevist?

Bestil en færdiglavet Skyblock server, og kom igang på få minutter!

199,-

Kun første måned!
Herefter pris baseret på tilvalgt RAM