Minecraft Servere

Find Danmarks bedste Minecraft Servere hos Nice-Hosting

 • Er du også helt vild med Minecraft? Det kan vi sagtens forstå hos Nice-Hosting. MineCraft har lige siden sin launch i 2011 været et af de mest populære spil både herhjemme og i udlandet.

  Der er tonsvis af underholdningstimer i at konstruere sin egen verden, så det er helt naturligt, hvis du ikke kan få nok af dette fantastiske spil.

  Netop derfor er der ikke noget mere frustrerende end når ens Minecraft server ikke virker. Hos Nice-Hosting gør vi derfor en dyd af at udbyde de bedste og mest stabile servere til dig, der vil have den komplette gamer-oplevelse.

  Vi garanterer desuden Danmarks bedste og mest imødekommende service, og hvis der mod forventning skulle være noget, der ikke fungerer optimalt, sidder vi altid til klar til at hjælpe på live chatten.

  • Spigot Logo

   Spigot

  • Bukkit Logo

   Bukkit

  • BungeeCord Logo

   BungeeCord

  • FTB Logo

   Feed The Beast

  • Forge Logo

   Forge

  • Technic Logo

   Technic

  • Tekkit Logo

   Tekkit

  • ATLauncher Logo

   ATLauncher

  • Pixelmon Logo

   Pixelmon

  • Twitch Curse Logo

   Twitch/Curse

  Er din ønskede server-type ikke på listen herover?

  Bare rolig! Vi hjælper helt gratis med alle former for installationer!

Hvorfor skal du vælge Nice-Hosting?

 • Bedste servere på markedet
  Ved at vælge Nice-Hosting som udbyder, sikrer du de bedste Minecraft servere på markedet. Vi har et bredt sortiment, som du frit kan vælge mellem. Der er pakker skræddersyet til lige præcis dit behov. På den måde behøver du kun at betale for det, du har brug for. Du kan altid opgradere, hvis behovet løbende stiger.

  Danmarks bedste ping
  Ved at bestille hos Nice-Hosting sikrer du, at serveren er placeret i nærheden af dig - nemlig i Danmark! Andre hosting-selskaber lejer servere i f.eks. Frankrig og Holland, hvilket forsinker din forbindelse og resulterer i højere ping tider.

  Danmarks bedste game-hosting
  Hos Nice-hosting har vi en simpel ambition, og det er at tilbyde den bedste game-hosting herhjemme i Danmark. Derfor tilbyder vi selvfølgelig hosting til nogle af de allermest populære spil herhjemme. Udover at tilbyde hosting til Minecraft entusiaster, kan du også finde hosting til både Garry’s Mod, Team Fortress 2, TeamSpeak, Counter Strike og mange flere.

 •  Dansk lokaliserede servere!
  - Som de eneste tilbyder vi dansk lokaliseret Minecraft-hosting.

   Dansk DDoS Beskyttelse
  - Som de eneste i Danmark, har vi markedets bedste DDoS-beskyttelse til game-hosting! Læs mere her

   Know-how som ingen andre!
  - Vi har selv spillet Minecraft i mange år, og kan derfor hjælpe dig med ethvert behov.

   Brugervenlighed i topklasse!
  - Vores danske kontrolpanel er tilpasset til præcis vores kunders præferencer!

   Du er kvalitetssikret!
  - Hos Nice-Hosting er du aldrig i tvivl om, at vi benytter os af det nyeste og bedste hardware. Det gælder blandt andet, ECC RAM, E5-XEON processorer og SSD’er.

   Dedikeret serverplads!
  - Vi dedikerer den mængde RAM og serverplads du har bestilt, til dig og kun dig.

BEMÆRK!
Dansk lokalitet for Minecraft-servere er ikke tilgængeligt endnu!
Køber du en server nu, bliver du bliver selvfølgelig flyttet med til de nye danske servere, så snart de bliver lanceret :-)

Omfattende og serviceminded support

Hos Nice-Hosting kombinerer vi de mange fordele med en meget omfattende support. Hvis du er ny i den fantastiske Minecraft verden, kan det være, du har brug for hjælp med opsætning og installering af plugins eller modpacks. Her står vi altid til rådighed. Du kan altid kontakte os på vores live chat, gennem support tickets eller via vores e-mailadresse. Vi glæder os til at høre fra dig!Overbevist?

Bestil en server og kom igang på få minutter!

Gå til produkter
Læs om vores andre servere:

- Counter Strike servere: Læs her

- Garry's Mod servere: Læs her

- ARK servere: Kommer snart!