Indlæser...

Færdiglavet

KitPvP ServerMed en færdiglavet server fra Nice-Hosting får du den perfekte KitPvP-server. Der er bygget et super flot spawn, der er sat alt fra plugins til skripts på, og den er klar lige når du har købt den.


Udover alt det, får du med en server fra Nice-Hosting, naturligvis også et dansk Minecraftpanel, masser af brugbare guides og gratis femstjernet pluginsupport.Der medfølger blandt andet:

Essentials Custom Achievements Custom Enchants
Skript Citizens Chestshop
WorldEdit WorldGuard Featherboard
Multiverse 1v1 Arena VIP Shop
Crates & Keys ViaVersion ArmorStandTools
199,-

Kun første måned!
Herefter pris baseret på tilvalgt RAM

Scroll ned for at læse mere

KitPvP ServerKitPvP har mest af alt fokus på combat, og det er dermed en super actionfyldt serverform.

I KitPvP får man gratis adgang til forskellige kits, med sværd, buer, potions og gear - og efterhånden som man bekæmper andre spillere i PvP-arenaen, kan man købe sig til endnu bedre kits. KitPvP er altså for dem som ikke synes det allersjoveste i Minecraft er at bygge byer, skaffe ressourcer og så videre, men derimod langt hellere bare vil kæmpe mod andre spillere. Udover at kæmpe i den store PvP-arena mod hele serveren, kan man også udfordre andre spillere til en “1v1-”dyst, og satse penge på om man kan besejre sin modstander eller ej.

Video
Med en færdiglavet KitPvP-server fra Nice-Hosting, får du vores absolutte drømmeserver. Vi har bygget et stort spawn, med en indbygget servershop, og en lækker og udfordrende PvP-arena til dig - og derudover har vi også bygget to super sjove og flotte ‘1v1’-arenaer. Derudover har vi selvfølgelig fyldt serveren med brugbare plugins, og har selv kodet diverse skripts som sørger for at du får en helt perfekt PvP-oplevelse: så med andre ord, får du helt eksklusive skripts med, som ikke kan købes andre steder. Derudover har vi selvfølgelig sørget for at serveren er super nem at komme igang med, også for nye spillere, ved at placere infotavler og NPCs der kan hjælpe alle godt igang.Support


Udover at du får en færdigopsat server, får du naturligvis også alle de mange andre fordele som Nice-Hosting kunder har.

Det inkluderer bla. adgang til vores store danske guide-center, som indeholder super nemme og brugbare tekst- og videoguides, der kan hjælpe dig med alverdens ting til din Minecraft-server. Du får også adgang til vores super lækre Minecraftpanel, som gør det lettere end nogensinde før at administrere sin server, og som bla. indeholder et One Click Panel, hvor du med et enkelt klik f.eks. kan installere nye plugins på din server.

Så med andre ord er vi ret sikre på at du kan blive vores næste tilfredse kunde, og husk på at du altid er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål før du køber din server - vi er her for dig!Overbevist?

Bestil en færdiglavet KitPvP server, og kom igang på få minutter!

199,-

Kun første måned!
Herefter pris baseret på tilvalgt RAM