Garry's Mod servere

Danmarks bedste Counter-Strike servere

 • Er du også en af de mange danskere, der tilslutter sig det fantastiske spil Garry’s Mod? Så er du langt fra den eneste, for Garry’s Mod byder på mange timers sjov og spænding når du bliver konge i din egen virtuelle verden, hvor du kan gøre præcis hvad du vil - såsom at bygge store komplicerede maskiner eller at kaste rundt med alt imellem himmel og jord. Uanset hvad, så det det dig der bestemmer.

  Men for at du kan få den bedst mulige oplevelse, har du brug for den bedst mulige forbindelse! Uanset hvad du spiller, er det på grænsen til det uudholdelige, hvis serveren ikke fungerer som den skal, hele tiden lagger eller mister forbindelsen.

  Det kender vi alt til her hos Nice-Hosting, da det netop er en af årsagerne til, at vi i sin tid, valgte at grundlægge Nice-hosting. Vi tænkte allerede dengang, at vi kunne tilbyde langt bedre game-hosting, end det der blev udbudt dengang.

  Vi har brugt vores mange erfaringer til at give dig den bedste brugeroplevelse, når du benytter dig af vores Garry’s Mod server hosting. Hos er du i sikre hænder.

  • CSGO server Logo

   Garry's Mod

Hvorfor skal du vælge Nice-Hosting?

 • Bedste servere på markedet
  Ved at vælge Nice-Hosting som udbyder, sikrer du de bedste Minecraft servere på markedet. Vi har et bredt sortiment, som du frit kan vælge mellem. Der er pakker skræddersyet til lige præcis dit behov. På den måde behøver du kun at betale for det, du har brug for. Du kan altid opgradere, hvis behovet løbende stiger.


  Danmarks bedste ping
  Ved at bestille hos Nice-Hosting sikrer du, at serveren er placeret i nærheden af dig - nemlig i Danmark! Andre hosting-selskaber lejer servere i f.eks. Frankrig og Holland, hvilket forsinker din forbindelse og resulterer i højere ping tider.


  Danmarks bedste game-hosting
  Hos Nice-hosting har vi en simpel ambition, og det er at tilbyde den bedste game-hosting herhjemme i Danmark. Derfor tilbyder vi selvfølgelig hosting til nogle af de allermest populære spil herhjemme. Udover at tilbyde hosting til Minecraft entusiaster, kan du også finde hosting til både Garry’s Mod, Team Fortress 2, TeamSpeak, Counter Strike og mange flere.

 •  Dansk lokaliserede servere!
  - Som nogen af de eneste tilbyder vi dansk lokaliseret Counter Strike hosting.

   Dansk DDoS Beskyttelse
  - Som de eneste i Danmark, har vi markedets bedste DDoS-beskyttelse til game-hosting! Læs mere her

   One-click installers
  - Vi er udmærket klar over, at brugervenligheden skal være i højsædet, hvilket netop er årsagen til, at du ved få klik, kan vælge og installere enhver mod eller game-type.

   Brugervenlighed i topklasse!
  - Er du også træt af alt for komplicerede kontrolpaneler? Med servere fra Nice-Hosting får du et dansk, brugervenligt panel specielt tilpasset dig.

   Du er kvalitetssikret!
  - Hos Nice-Hosting er du aldrig i tvivl om, at vi benytter os af det nyeste og bedste hardware. Det gælder blandt andet, ECC RAM, E5-XEON processorer og SSD’er.

   4 DKK pr. plads
  - Hos Nice-Hosting er vi godt klar over, at prisen er vigtig. Derfor tilbyder vi markedets bedste servere til prisen.

Omfattende og serviceminded support

Vi gør meget ud af at tilbyde den bedst mulige support. Hvis du mod forventning støder i tekniske problemer, eller du er ny i Garry’s Mods universet, kan du altid få fat på os. Du kan fange os på livechatten, gennem vores support center eller på vores e-mailadresse. Vi glæder os meget til at høre fra dig.Overbevist?

Bestil en server og kom igang på få minutter!

Gå til produkter
Læs om vores andre servere:

- Minecraft servere: Læs her

- Counter Strike servere: Læs her

- ARK servere: Kommer snart!