Indlæser...
Garry's Mod Hosting
Garry's Mod
Få en Garry’s Mod server med fuld frihed og dansk lokation

Priser fra:
DKK 4,- /slot
Bestil nu

Danmarks bedste Garry's Mod servere


Er du også en af de mange danskere, der tilslutter sig det fantastiske spil Garry’s Mod?
Så er du langt fra den eneste, for Garry’s Mod byder på mange timers sjov og spænding når du bliver konge i din egen virtuelle verden, hvor du kan gøre præcis hvad du vil - såsom at bygge store komplicerede maskiner eller at kaste rundt med alt imellem himmel og jord. Uanset hvad, så det det dig der bestemmer.

Men for at du kan få den bedst mulige oplevelse, har du brug for den bedst mulige forbindelse! Uanset hvad du spiller, er det på grænsen til det uudholdelige, hvis serveren ikke fungerer som den skal, hele tiden lagger eller mister forbindelsen.

Det kender vi alt til her hos Nice-Hosting, da det netop er en af årsagerne til, at vi i sin tid, valgte at grundlægge Nice-hosting. Vi tænkte allerede dengang, at vi kunne tilbyde langt bedre game-hosting, end det der blev udbudt dengang.

Vi har brugt vores mange erfaringer til at give dig den bedste brugeroplevelse, når du benytter dig af vores Garry’s Mod server hosting. Hos er du i sikre hænder.

Garry's Mod


Hvorfor skal du vælge Nice-Hosting?


Bedste servere på markedet
Ved at vælge Nice-Hosting som udbyder, sikrer du de bedste Garry's Mod servere på markedet. Fra vores gamepanel kan du nemt installere addons og plugins med blot få klik. Du kan altid opgradere, hvis behovet løbende stiger.

Danmarks bedste ping
Ved at bestille hos Nice-Hosting sikrer du, at serveren er placeret i nærheden af dig - nemlig i Danmark! Andre hosting-selskaber lejer servere i f.eks. Frankrig og Holland, hvilket forsinker din forbindelse og resulterer i højere ping tider.

Danmarks bedste game-hosting
Hos Nice-hosting har vi en simpel ambition, og det er at tilbyde den bedste game-hosting herhjemme i Danmark. Derfor tilbyder vi selvfølgelig hosting til nogle af de allermest populære spil herhjemme. Udover at tilbyde hosting til Garry's Mod entusiaster, kan du også finde hosting til både Counter Strike, Team Fortress 2, Minecraft og mange flere. Dansk lokaliserede servere!
- Som de eneste tilbyder vi dansk lokaliseret Garry's Mod hosting.

 Dansk DDoS Beskyttelse!
- Som de eneste i Danmark, har vi markedets bedste DDoS-beskyttelse til game-hosting! Læs mere her

 One-click installers
- Vi er udmærket klar over, at brugervenligheden skal være i højsædet, hvilket netop er årsagen til, at du ved få klik, kan vælge og installere ethvert addon eller game-type

 Brugervenlighed i topklasse!
- Er du også træt af alt for komplicerede kontrolpaneler? Med servere fra Nice-Hosting får du et dansk, brugervenligt panel specielt tilpasset dig.

 4 DKK pr. slot/plads
- Hos Nice-Hosting er vi godt klar over, at prisen er vigtig. Derfor tilbyder vi markedets bedste servere til prisen.

Omfattende og serviceminded support

Hos Nice-Hosting kombinerer vi de mange fordele med en meget omfattende support. Hvis du er ny i den fantastiske Minecraft verden, kan det være, du har brug for hjælp med opsætning og installering af plugins eller modpacks. Her står vi altid til rådighed. Du kan altid kontakte os på vores live chat, gennem support tickets eller via vores e-mailadresse. Vi glæder os til at høre fra dig!