Counter Strike Servere

Danmarks bedste Counter-Strike servere

 • Vi elsker Counter Strike! Uanset om vi er Silver, Gold eller Global Elite har vi nok alle en ting til fælles: vi elsker Counter-Strike! Det gør vi i hvert fald i den grad her os Nice-Hosting – og vi har efterhånden ganske mange års erfaring, som både spillere og som host.

  Der er stadig uendelig meget god underholdning i at storme bygninger og jage terrorister – eller at slippe væk fra aktionsstyrkerne, hvis man i stedet ønsker at være på det modsatte hold.

  Vi kender også alt til, at serverne ikke altid fungerer, som man gerne vil have dem til! Det kan være ekstra frustrerende i et spil som Counter-Strike, hvor selv det mindste lagg kan resultere i, at et nærtforestående headshot og et efterfølgende ”Godlike” i stedet bliver ens egen død og bidrager til et svigende nederlag til ens hold.

  Men fat mod! – hos os er du i sikre hænder. Vi tilbyder nemlig kvalitets-servere indenfor hele paletten af Counter-Strike versionerne – og til yderst favorable priser!

  • CSGO server Logo

   Counter Strike: Global Offensive

  • CSS server Logo

   Counter Strike: Source

Hvorfor skal du vælge Nice-Hosting?

 • Bedste servere på markedet
  Ved at vælge Nice-Hosting som udbyder, sikrer du de bedste Minecraft servere på markedet. Vi har et bredt sortiment, som du frit kan vælge mellem. Der er pakker skræddersyet til lige præcis dit behov. På den måde behøver du kun at betale for det, du har brug for. Du kan altid opgradere, hvis behovet løbende stiger.


  Danmarks bedste ping
  Ved at bestille hos Nice-Hosting sikrer du, at serveren er placeret i nærheden af dig - nemlig i Danmark! Andre hosting-selskaber lejer servere i f.eks. Frankrig og Holland, hvilket forsinker din forbindelse og resulterer i højere ping tider.


  Danmarks bedste game-hosting
  Hos Nice-hosting har vi en simpel ambition, og det er at tilbyde den bedste game-hosting herhjemme i Danmark. Derfor tilbyder vi selvfølgelig hosting til nogle af de allermest populære spil herhjemme. Udover at tilbyde hosting til Minecraft entusiaster, kan du også finde hosting til både Garry’s Mod, Team Fortress 2, TeamSpeak, Counter Strike og mange flere.

 •  Dansk lokaliserede servere!
  - Som nogen af de eneste tilbyder vi dansk lokaliseret Counter Strike hosting.

   Dansk DDoS Beskyttelse
  - Som de eneste i Danmark, har vi markedets bedste DDoS-beskyttelse til game-hosting! Læs mere her

   128 Ticks pr. sekund
  - Føler du også, at 64 tick ikke er nok? Hos Nice-Hosting kører din server med det dobbelte af det normale.

   Brugervenlighed i topklasse!
  - Er du også træt af alt for komplicerede kontrolpaneler? Med servere fra Nice-Hosting får du et dansk, brugervenligt panel specielt tilpasset dig.

   Du er kvalitetssikret!
  - Hos Nice-Hosting er du aldrig i tvivl om, at vi benytter os af det nyeste og bedste hardware. Det gælder blandt andet, ECC RAM, E5-XEON processorer og SSD’er.

   4 DKK pr. plads
  - Hos Nice-Hosting er vi godt klar over, at prisen er vigtig. Derfor tilbyder vi markedets bedste servere til prisen.

Omfattende og serviceminded support

Uanset hvilke problemer du skulle støde ind i, står vi altid til rådighed. Vi har mange års erfaring med game-hosting og har med garanti svarene på dine spørgsmål. Vi hjælper hurtigt og effektivt – naturligvis helt og aldeles gratis.Overbevist?

Bestil en server og kom igang på få minutter!

Gå til produkter
Læs om vores andre servere:

- Minecraft servere: Læs her

- Garry's Mod servere: Læs her

- ARK servere: Kommer snart!