Indlæser...
Counter Strike Hosting
Global Offensive
Få en lynhurtig CS:GO server med super lav latency og dansk lokation

Priser fra:
DKK 4,- /slot
Udsolgt
 • DDoS Beskyttelse
  480 Gbps
 • Ping / Latency
  Gns. 4 ms
Source
Lidt mere oldschool? Intet problem - vi hoster selvfølgelig også CS:S

Priser fra:
DKK 4,- /slot
Udsolgt
 • DDoS Beskyttelse
  480 Gbps
 • Ping / Latency
  Gns. 4 ms

Danmarks bedste Counter-Strike servere


Vi elsker Counter Strike! Uanset om vi er Silver, Gold eller Global Elite har vi nok alle en ting til fælles: vi elsker Counter-Strike! Det gør vi i hvert fald i den grad her os Nice-Hosting – og vi har efterhånden ganske mange års erfaring, som både spillere og som host.

Der er stadig uendelig meget god underholdning i at storme bygninger og jage terrorister – eller at slippe væk fra aktionsstyrkerne, hvis man i stedet ønsker at være på det modsatte hold.

Vi kender også alt til, at serverne ikke altid fungerer, som man gerne vil have dem til! Det kan være ekstra frustrerende i et spil som Counter-Strike, hvor selv det mindste lagg kan resultere i, at et nærtforestående headshot og et efterfølgende ”Godlike” i stedet bliver ens egen død og bidrager til et svigende nederlag til ens hold.

Men fat mod! – hos os er du i sikre hænder. Vi tilbyder nemlig kvalitets-servere indenfor hele paletten af Counter-Strike versionerne – og til yderst favorable priser!

Counter Strike: Global Offensive
Counter Strike: Source

Hvorfor skal du vælge Nice-Hosting?


Bedste servere på markedet
Ved at vælge Nice-Hosting som udbyder, sikrer du de bedste Counter Strike servere på markedet. Fra vores gamepanel kan du nemt installere addons og plugins med blot få klik. Du kan altid opgradere, hvis behovet løbende stiger.

Danmarks bedste ping
Ved at bestille hos Nice-Hosting sikrer du, at serveren er placeret i nærheden af dig - nemlig i Danmark! Andre hosting-selskaber lejer servere i f.eks. Frankrig og Holland, hvilket forsinker din forbindelse og resulterer i højere ping tider.

Danmarks bedste game-hosting
Hos Nice-hosting har vi en simpel ambition, og det er at tilbyde den bedste game-hosting herhjemme i Danmark. Derfor tilbyder vi selvfølgelig hosting til nogle af de allermest populære spil herhjemme. Udover at tilbyde hosting til Counter Strike entusiaster, kan du også finde hosting til både Garry’s Mod, Team Fortress 2, Minecraft og mange flere. Dansk lokaliserede servere!
- Som de eneste tilbyder vi dansk lokaliseret Counter Strike hosting.

 Dansk DDoS Beskyttelse!
- Som de eneste i Danmark, har vi markedets bedste DDoS-beskyttelse til game-hosting! Læs mere her

 128 tick pr. sekund
- Føler du også, at 64 tick ikke er nok? Hos Nice-Hosting kører din server med det dobbelte af det normale.

 Du er kvalitetssikret!
- Hos Nice-Hosting er du aldrig i tvivl om, at vi benytter os af det nyeste og bedste hardware. Det gælder blandt andet, ECC RAM, E5-XEON processorer og SSD’er.

 4 DKK pr. slot/plads
- Hos Nice-Hosting er vi godt klar over, at prisen er vigtig. Derfor tilbyder vi markedets bedste servere til prisen.

Omfattende og serviceminded support

Hos Nice-Hosting kombinerer vi de mange fordele med en meget omfattende support. Hvis du er ny i den fantastiske Minecraft verden, kan det være, du har brug for hjælp med opsætning og installering af plugins eller modpacks. Her står vi altid til rådighed. Du kan altid kontakte os på vores live chat, gennem support tickets eller via vores e-mailadresse. Vi glæder os til at høre fra dig!