Sådan bruger du den indbyggede FTP i Minecraftpanelet

I denne guide kan du lære hvordan du bruger Minecraftpanelets indbyggede FTP.

Den indbyggede FTP kan du bruge til at administrere din servers filer. Du kan uploade, downloade, ændre og se alle filerne på din server.

Såfremt du ønsker at downloade/uploade mange eller store filer, skal du bruge et FTP program som FileZilla.

Vi har en guide til installation af FileZilla her:
Installation og brug af FileZilla FTP

Vi har også en guide til installation af plugins med FileZilla her:
Installation af plugins via. FileZilla FTP

I denne guide vil vi blot vise dig hvordan du logger ind på den indbyggede FTP, samt hvordan du navigerer og bruger funktionerne.

Login på den indbyggede FTP

1. Login på dit Minecraftpanel

2. Tryk på "Filer" i venstre sidebar, og derefter på "FTP fil-adgang"
    Find din Minecraft servers FTP hos Nice-Hosting

3. Skriv nu din MinecraftPanel adgangskode, og klik derefter på "Login med indbygget FTP"
    Login på indbygget FTP hos Nice-Hosting

4. Du er nu logget ind på din servers FTP - Her kan du se alle dine server-filer.
    Fuld FTP adgang på din minecraft-server hos Nice-Hosting

Du er nu logget på den indbyggede FTP!

Redigér en fil på den indbyggede FTP

Via den indbyggede FTP, kan du redigere filer på din server. Du kan redigere enhver slags text-fil.

Dette kan f.eks. være .txt, .yml, .log, .properties, .dat osv.

1. Klik "Redigér" ud for den fil du vil redigere
    Rediger en konfigurationsfil på din minecraft-server hos Nice-Hosting.dk

2. En tekst-editor vil nu åbne. Herfra kan du ændre i filen.
    Ændre en indstilling på din server hos Nice-Hosting

3. Når du er færdig med at redigere, kan du gemme filen ved at klikke "Gem"
    Gem en konfigurationsfil på din Minecraft Server hos Nice-Hosting

Du har nu redigeret en fil fra den indbyggede FTP!

Husk at genstarte din server, når du har ændret indstillinger

Download en fil fra den indbyggede FTP

Som forklaret tidligere, skal du bruge FileZilla til at downloade mange eller store filer fra din server, da Minecraftpanelet har en begrænsning på, hvor store filer man kan downloade.

Vil du bare downloade små filer, kan du sagtens bruge den indbyggede FTP.

1. Blot klik på navnet af den fil du vil downloade
    Download en fil fra din minecraft-server hos Nice-Hosting

2. Filen vil nu blive downloaded til din computer
    Du har nu downloadet en fil fra din server hos nice-hosting

Du har nu downloaded en fil fra den indbyggede FTP!

Upload en fil til den indbyggede FTP

Som forklaret tidligere, skal du bruge FileZilla til at uploade mange eller store filer til din server, da Minecraftpanelet har en begrænsning på, hvor store filer man kan uploade.

Vil du bare uploade små filer, kan du sagtens bruge den indbyggede FTP.

1. Du skal først gå ind i den mappe, du vil uploade en fil til.

I dette eksempel, vil vi uploade en fil til serverens "plugins"-mappe

Klik på den mappe, du vil uploade en fil til.
    Gå ind i din servers plugins mappe

2. Du er nu i den mappe, du vil uploade en fil til.

Klik "Upload" i venstre sidebar
    Upload en fil til din minecraft-server hos Nice-Hosting

3. Klik nu "Vælg fil"
    Vælg fil du vil uploade til din server hos Nice-Hosting

4. Der vil nu åbne et vindue, hvor du kan vælge en fil fra din egen computer.

5. Når du har valgt en fil, kan du gennemføre upload ved at klikke på "Udfør"
    Upload plugins til din server hos Nice-Hosting

6. Når du har uploadet filen, vil du modtage en bekræftelse
    Filen er nu uploadet til din server

Du har nu uploadet en fil fra den indbyggede FTP!