Sådan skifter du Minecraft-version på din server

I denne guide kan du lære hvordan du skifter Minecraft-version på din server.



 

Dette bør du vide, før du skifter version

Vi anbefaler altid at du tager en backup før du ændrer version.
Guide: Backup og gendannelse af verden

Alle versioner fungerer forskelligt. Nye versioner tilføjer ofte nye funktioner, blokke og ting til spillet. Der kan derfor opstå problemer, når man ændrer version.
Læs nedenstående for at lære hvordan du på en sikker måde kan ændre version.

  • Som udgangspunkt kan du altid skifte til en nyere version
    Nye versioner er oftest lavet sådan, at de kan fungere med verdener fra ældre versioner. Du skal dog være opmærksom på, at dine plugins ofte skal opdateres til den nye version også.
    Du kan derfor næsten altid opdatere til en nyere version, uden nogen problemer.

  • Du kan ikke altid skifte til en ældre version
    Som tidligere beskrevet, indeholder versionerne forskellige funktioner, blokke og ting. Forsøger man at skifte til en ældre version med en verden fra en nyere version, er der stor chance for, at verdenen ikke er kompatibel. Serveren vil i sådan et tilfælde nogengange slette verdenen og lave en ny, eller slet ikke være i stand til at starte op. Kan serveren ikke starte op, skal du nulstille din servers verden.

 


 

Sådan skifter du version

 

  1. Login på dit Minecraftpanel

  2. Scroll ned til "Version / JAR" og vælg den version du vil skifte til.

    I dette eksempel skifter vi fra 1.8.8 Spigot til 1.12.2 Spigot
    Skift version på din Minecraft-server hos Nice-Hosting

  3. Du skal nu klikke på knappen "Gem" nedenunder.
    Aktiver din servers nye minecraft-version hos nice-hosting.dk


  4. For at aktivere den nye version, skal du blot genstarte serveren.
    Genstart din server, ved at klikke på: Genstart din Minecraft-server hos Nice-Hosting

    Du har nu skiftet Minecraft-version på din server!

 


 

Relaterede artikler

Ban eller unban en spiller fra din server

I denne guide kan du lære hvordan du banner og unbanner spillere på din Minecraft-server.Når man...

Skift din servers MOTD (Tekst-banner)

I denne guide kan du lære hvordan ændrer din servers MOTD.MOTD er den besked/tekst der står på...

Lav en tilpasset Planlagt handling

I denne guide kan du lære hvordan du tilføjer din egen kommando til en planlagt handling.Ved du...

Sådan bruger du WorldEdit Schematics

I denne guide kan du lære hvordan du bruger WorldEdit Schematics.Et WorldEdit Schematic, er en...

Planlagte handlinger (Automatisk genstart, backup mm.)

I denne guide kan du lære hvordan du opsætter planlagte handlinger på din server.Planlagte...