Hvordan skifter man Minecraft-version?

I denne guide kan du lære hvordan du skifter Minecraft-version på din server.

Dette bør du vide, før du skifter version

Alle versioner fungerer forskelligt. Nye versioner tilføjer ofte nye funktioner, blokke og ting til spillet.
Der kan derfor opstå problemer, når man skifter version.

• Som udgangspunkt kan du altid skifte til en nyere version
    Nye versioner er oftest lavet sådan, at de kan fungere med verdener fra ældre versioner.
    Du skal være opmærksom på, at dine plugins muligvis skal opdateres til den nye version også.

• Du kan ikke altid skifte til en ældre version
    Som tidligere beskrevet, indeholder versionerne forskellige funktioner, blokke og ting. Forsøger man at skifte til en ældre version med en verden fra en nyere version, er der stor chance for, at verdenen ikke er kompatibel. Er du ved at skifte til en ældre version, er det en god idé at nulstille din servers verden.

Sådan skifter du version

1. Login på dit GamePanel

2. Tryk på "1-Click installation" i venstre sidebar

3. Vælg "Skift Minecraft Version"-værktøjet

Skift Minecraft-version på din server hos Nice-Hosting.dk

4. Du kan nu vælge imellem en masse forskellige server-typer og versioner.
    Er du i tvivl om hvad du skal vælge, anbefaler vi "PaperSpigot".

Klik "Installer" ud for den version du vil installere.

Vælg i mellem mange forskellige server-typer og versioner hos Nice-hosting.dk

5. Du skal nu bekræfte at du ønsker at installere versionen.

Du kan samtidig vælge at tage en backup af din server, før versionen installeres (Anbefalet)

Yderligere kan du vælge at nulstille din servers verden - dette anbefaler vi, hvis du er ved at skifte til en ældre version, end din server allerede kører.

Sådan opdaterer du din minecraft server hos Nice-Hosting.dk

Installationen kan godt tage et par minutter, afhængigt af hvilken server-type og version du har valgt.

Når installationen er færdig, kan du klikke "Start server".