Installation af Modpack på egen computer

I denne guide kan du lære hvordan du installerer en Modpack på din egen computer.

Har du installeret en Modpack på din server, skal du installere samme Modpack på din egen computer, for at kunne tilslutte serveren.
Dette gælder alle spillere, der ønsker at tilslutte din server.

Du kan installere Modpacks på din server, direkte fra vores MinecraftPanel.
Du kan læse vores guide til installation af Modpack på din server her:
Installation af Modpack på din server

Forklaring

Langt de fleste Modpacks, har en tilhørende 'Launcher'. En Launcher, er et program man installerer på sin computer, som automatisk kan installere en bestemt Modpack til dig.
Launchers har ofte et stort udvalg af forskellige Modpacks, som nemt kan installeres med få klik.

Her er en liste over populære Launchers:
- Technic Launcher
- FTB Launcher
- Twitch Launcher

Denne guide tager udgangspunkt i Modpacken "FTB Infinity Evolved" og Launcheren "FTB Launcher".
Fremgangsmåden for andre Launchers kan være anderledes, men burde i de fleste tilfælde være nogenlunde det samme.

Installation af Modpack på din egen computer

1. Først skal du finde ud af, hvilken Launcher du skal bruge, til den Modpack du har installeret.

I vores MinecraftPanels One-click Panel, skriver vi altid hvilken Launcher der skal bruges, for at spille den specifikke Modpack

I denne guide installerer vi FTB Infinity Evolved. På følgende billede fra MinecraftPanelet, kan du se at FTB Infinity Evolved kræver FTB Launcheren.
    Find den launcher du skal bruge til din Modpack Server hos Nice-Hosting

2. Download og installer Launcheren ved at klikke på linket i MinecraftPanelet.

3. Åben Launcheren

Såfremt du skal bruge FTB Launcheren, vil det se således ud:
    FTB Launcher hos Nice-Hosting

4. Find søge-funktionen i din Launcher

I FTB Launcheren, skal du blot klikke "Browse" for at søge efter modpacks
    Søg efter modpacks i FTB Launcher hos Nice-Hosting

5. Søg efter den Modpack du har installeret på din server.

I dette tilfælde har vi installeret "FTB Infinity Evolved" på vores server, så det søger vi efter.

Der kan godt komme flere resultater op - du skal vælge den Modpack, som matcher navnet på den Modpack du har installeret på din server.
    Find FTB Infinity Evolved Modpack hos Nice-Hosting

6. Installer Modpacken.

I FTB Launcheren skal du blot holde musen over Modpacken, og klikke på Download-ikonet.
    Installer FTB Infinity Evolved modpack hos Nice-Hosting

7. Du kan nu blive spurgt om hvilken version af Modpacken du vil installere.

I vores MinecraftPanel skriver vi altid hvilken version af Modpacken One-Click panelet har, så tjek der.

I vores tilfælde har vi installeret version 3.1.0 på serveren, så samme version skal vi vælge i Launcheren

Klik "Install" når du har valgt den korrekte version.
    Vælg FTB Modpack Version hos Nice-Hosting

8. Modpacken vil nu blive installeret for dig.

Det kan godt tage lang tid, afhængig af din computer og internet-hastighed.

I bunden af Launcheren kan du se en loading-bar.
    Se hvor langt du er med at installere en modpack i FTB Launcheren

9. Når Modpacken er færdig, kan du i FTB Launcheren se dine installerede Modpacks ved at klikke "My Modpacks" i sidebaren.

Hold musen over Modpacken du har installeret, og klik på 'play'-ikonet, for at starte spillet.
    Start FTB Infinity Evolved hos Nice-Hosting

Du har nu installeret en Modpack på din egen computer!