Hvordan installerer man en modpack på sin computer?

I denne guide kan du lære hvordan du installerer en Modpack på din egen computer.

Har du installeret en Modpack på din server, skal du installere samme Modpack på din egen computer, for at kunne tilslutte serveren.
Dette gælder alle spillere, der ønsker at tilslutte din server.

Du kan installere Modpacks på din server, direkte fra vores GamePanel.
Du kan læse vores guide til installation af Modpack på din server her:
Hvordan installerer man en modpack?

Forberedelse

Langt de fleste Modpacks, har en tilhørende 'Launcher'. En Launcher, er et program man installerer på sin computer, som automatisk kan installere en bestemt Modpack til dig.
Launchers har ofte et stort udvalg af forskellige Modpacks, som nemt kan installeres med få klik.

Vi anbefaler at du bruger CurseForge launcheren, da den er kompatibel med vores 1-Click modpacks:
- Download CurseForge Launcher

Der findes også andre launchers som f.eks.:
- Technic Launcher
- FTB Launcher

Denne guide tager udgangspunkt i Modpacken "Tekkit Classic Reloaded" fra CurseForge.
Fremgangsmåden for andre Launchers kan være anderledes, men burde i de fleste tilfælde være nogenlunde det samme.

Installation af Modpack på din egen computer

1. Åben CurseForge Launcheren

2. Vælg Minecraft

3. Søg nu efter den modpack du har installeret på din server.

I denne guide installerer vi "Tekkit Classic Reloaded"

Klik IKKE på install endnu! Klik i stedet på Modpackens billede eller navn.

Sådan installerer du en Modpack på din egen computer

4. Klik nu på "Versions" og find samme version, som du har installeret på din server.
    Når du har fundet versionen, klik på download-ikonet

I guiden installerer vi version "R1.2"

Vælg modpack-version til installation på egen computer

5. Når installationen er færdig, kan du klikke "Play" for at starte Minecraft med Modpacken.