Hvordan installerer man plugins?

I denne guide kan du lære hvordan du installerer plugins på din server.

Plugins er udvidelser du kan installere på din server - dette kan f.eks. være flere kommandoer, nye funktioner og meget mere.

Installation af Plugins

1. Login på dit GamePanel

2. Tryk på "1-Click installation" i venstre sidebar

3. Vælg "Plugins"-værktøjet

Sådan installerer du plugins på din Minecraft-server hos Nice-Hosting.dk

4. Du kan nu søge efter det plugin du ønsker at installere.

I denne guide installerer vi pluginnet "EssentialsX"

5. Klik "Installer" på det Plugin du vil installere.

Vælg det plugin du ønsker at installere på din Minecraft-server

6. Du kan nu vælge hvilken version af Pluginnet du vil installere.

Her er det vigtigt, at du vælger en version der virker med den Minecraft version din server kører!

Klik "Installer" for at starte installationen.

Vælg hvilken version af pluginnet du vil installere på din Minecraft-server fra Nice-Hosting.dk

7. Pluginnet bliver nu installeret på din server.

Når installationen er færdig, kan du genstarte din server.

Pluginnet er nu installeret på din Minecraft-server