Installation af plugins via. Minecraftpanelet

I denne guide kan du lære hvordan du installerer plugins på din server, igennem vores MinecraftPanels 'plugin-installer'.

Plugins er udvidelser du kan installere på din server - dette kan f.eks. være flere kommandoer, nye funktioner og meget mere.

Selvom MinecraftPanelets plugin-installer er smart og nem at bruge, er det ikke altid den får de nyeste eller korrekte versioner af plugins'ne installeret.

Vi anbefaler derfor, at du installerer plugins manuelt over FTP, for at være sikker på, at du får installeret den rette version.

Vi har 2 guides til manuel-installation af plugins:
Guide: Installation af plugins via. FileZilla FTP
Guide: Installation af plugins via. Indbygget FTP

Ønsker du alligevel at bruge MinecraftPanelet til at installere plugins, kan du lære hvordan du gør det, herunder.

Installation af plugins fra MinecraftPanelet

1. Login på dit Minecraftpanel

2. Tryk på "Filer" i venstre sidebar, og derefter på "Plugin List"
    Installer plugins på din Minecraft Server hos Nice-Hosting.dk

3. Vi anbefaler at du vælger "Spigot" i feltet "Source".
    Vælg hvor dine plugins skal hentes fra

4. Du kan nu søge på plugins i feltet "Navn". I dette eksempel søger vi på "ClearLagg"
    Søg efter plugins hos Nice-Hosting

5. Når du har fundet det plugin du vil installere, klikker du blot på navnet.
    Vælg plugins hos Nice-Hosting

6. Klik nu på "Installer" for at installere pluginnet på din server.
    Installer plugins på din Minecraft Server hos Nice-Hosting

7. Når installationen er fuldført, skal du blot genstarte din server, for at aktivere pluginnet.

Gå til forsiden af dit MinecraftPanel.
    For at genstarte din server, klik på knappen: Genstart din server hos Nice-Hosting

Du har nu installeret et plugin igennem MinecraftPanelet!