Installation af FAWE (Fast Async WorldEdit)

I denne guide kan du lære hvordan du installerer FAWE på din Minecraft-server.

FAWE er en optimeret udgave af WorldEdit - med FAWE kan du ændre kæmpe områder, uden din server crasher - det fungerer nemlig ved at ændre små dele af gangen, i stedet for det hele på én gang.

Eksempel:
Demonstration af FAWE

Vi vil til enhver tid anbefale, at du bruger FAWE fremfor WorldEdit, for at opnå bedst performance og undgå server-crashes.

Forberedelse

FAWE er en erstatning for WorldEdit, med samme funktioner - Du kan ikke have begge plugins installeret samtidig.

Har du allerede WorldEdit installeret, skal du afinstallere det før du installerer FAWE.
Har du ikke WorldEdit installeret, kan du springe dette trin over.

1. Login på dit Minecraftpanel

2. Stop din server, hvis den er online.

3. Tryk på "Filer" i venstre sidebar, og derefter på "FTP fil-adgang"
    Find din Minecraft servers FTP hos Nice-Hosting

4. Skriv nu din MinecraftPanel adgangskode, og klik derefter på "Login med indbygget FTP"
    Login på indbygget FTP hos Nice-Hosting

5. Du er nu logget ind på din servers FTP - Her kan du se alle dine server-filer.

6. Gå ind i din servers "plugins"-mappe
    Gå ind i din servers plugins mappe hos nicehosting

7. Markér dit WorldEdit plugin (.jar filen)
    Markér worldedit på din server hos nice-hosting

8. Tryk nu "Slet" i toppen
    Slet en fil fra din FTP hos Nice-Hosting

9. Bekræft nu at du vil slette filen, ved at klikke "Udfør"
    Bekræft at du vil slette en fil fra din FTP hos Nice-Hosting

Du har nu fjernet WorldEdit fra din server.

Download FAWE

1. Gå til denne side, for at downloade FAWE:
    Download FAWE

2. I toppen skal du nu vælge hvilken Minecraft-version din server kører.
    Vælg FAWE version til din minecraft-server hos Nice-Hosting.dk

Kører din server version 1.14.4 eller 1.15.2, skal du vælge "Spigot 1.14.4 - 1.15.2"
    Kører din server 1.13.2, skal du vælge "Spigot 1.13.2"
    Kører din server 1.7.10, 1.8.8 eller 1.12.2, skal du vælge "Spigot 1.7.10 - 1.12.2"

3. I denne guide kører vores server 1.12.2, så vi vælger "Spigot 1.7.10 - 1.12.2"

4. Når du har valgt version, skal du scrolle ned, til du ser dette.

Klik på "Download FAWE"-knappen
    Download FAWE til din Minecraft-Server hos Nice-Hosting.dk

Du har nu downloadet FAWE - nu skal du blot installere det på din server.

Installer FAWE på din server

1. Login på dit Minecraftpanel

2. Tryk på "Filer" i venstre sidebar, og derefter på "FTP fil-adgang"
    Find din Minecraft servers FTP hos Nice-Hosting

3. Skriv nu din MinecraftPanel adgangskode, og klik derefter på "Login med indbygget FTP"
    Login på indbygget FTP hos Nice-Hosting

4. Du er nu logget ind på din servers FTP - Her kan du se alle dine server-filer.

5. Gå ind i din servers "plugins"-mappe
    Gå ind i din servers plugins mappe hos nicehosting

6. Klik på "Upload" i venstre sidebar
    Upload et plugin til din server hos Nice-Hosting

7. Klik "Vælg fil"
    Vælg fil du vil uploade til Nice-Hosting

8. Vælg nu FAWE-pluginnet, og klik "Åbn" i bunden.
    Upload FAWE til din Minecraft-Server hos Nice-Hosting

9. Klik nu på knappen "Udfør", for at uploade filen til din server
    Gennemfør installation af FAWE på din server hos Nice-Hosting

10. Når du har uploadet filen, vil du modtage en bekræftelse
    FAWE er nu uploadet til din Minecraft-server - Nice-Hosting

11. Du har nu installeret FAWE på din server, nu skal den blot genstartes for at aktivere det.

Gå til forsiden af dit MinecraftPanel
    Genstart din server, ved at klikke på: Genstart din Minecraft-server hos Nice-Hosting.dk

Du har nu installeret FAWE på din server!