Indsæt din servers verden i Singleplayer

I denne guide kan du lære hvordan du kan indsætte din servers verden, som en singleplayer verden på din egen computer.

Vil du gerne upload en Singleplayer verden til din server, har vi en guide her:
Indsæt en Singleplayer verden på din server

Forberedelse

For at kunne indsætte din servers verden i Singleplayer, kræver det at du først downloader verdenen, fra din server.

Du kan læse vores guide til at downloade din servers verden, lige her:
Download din servers verden til din computer

Når du har downloadet din servers verden til din computer, kan du fortsætte denne guide.

Denne guide viser dig hvordan du gør på Windows.
Bruger du Mac, er fremgangsmetoden ikke den samme.

Indsæt verden i Singleplayer

1. På dit tastatur, klik samtidig på Windows-knappen og R

2. Et vindue vil poppe op. I feltet skal du skrive %appdata% og derefter klikke OK
    Installer din verden i singleplayer fra Nice-Hosting

3. Gå ind i mappen ved navn ".minecraft"
    Installer singleplayer map fra din server hos Nice-Hosting

4. Gå ind i mappen "saves"
    Minecraft saves folder - Nice-Hosting ApS

5. I denne mappe, skal du placere din servers "world"-mappe.
    Indsæt din servers verden i singleplayer hos Nice-Hosting

6. Du kan nu starte dit Minecraft.

Fra Singleplayer, kan du nu se din servers verden!

Du har nu indsat din servers verden i singleplayer hos Nice-Hosting