Hvordan downloader man sin servers verden?

I denne guide kan du lære hvordan du downloader din servers verden til din computer.

Forberedelse

Før du kan downloade din servers verden, skal du vide hvad verdenen hedder.

Medmindre du selv har ændret verdenens navn, vil din verden hedde "world".
Vejledningen nedenfor tager udgangspunkt i, at din verden hedder dette - har du ændret din verdens navn, skal du benytte dét navn i stedet.

Download din servers verden

Vigtigt: Stop/Sluk din server først!

1. Login på dit GamePanel

2. Tryk på "FTP fil-adgang" i venstre sidebar

3. Sæt flueben ud for mapperne worldworld_nether og world_the_end
    Tryk derefter på "Arkiver/ZIP"-knappen i bunden.

Dette komprimerer filerne, så du nemmere kan downloade dem.

Download din minecraft-servers verden til din egen computer

4. Vent til komprimeringen er gennemført.

Du kan nu downloade den komprimerede fil - denne indeholder en kopi af din servers verden.

Download din servers verden

5. Når du har downloadet filen, kan du åbne den med et ZIP-program som f.eks. WinRAR eller 7-ZIP

Åben din servers verden på din egen computer