Brug en tilpasset server.jar fil på din server

I denne guide kan du lære hvordan du sætter din server til at starte med en tilpasset server.jar fil.

Ved at kunne skifte din servers .jar fil, har du muligheden for at spille Minecraft-versioner som ikke er i vores MinecraftPanel.

Dette kan f.eks. være Snapshots af Minecraft, tilpassede/moddede versioner, eller blot en specifik Vanilla/Spigot/Paper-version.

Forberedelse

I denne guide viser vi hvordan du sætter din server til at køre et bestemt Minecraft Snapshot.

Såfremt du ikke ønsker at installere et snapshot, men derimod f.eks. PaperSpigot, Forge, Vanilla eller lign. skal du downloade server.jar filen fra nettet, og have den klar på din computer.

Den nyeste version af Minecraft Vanilla kan altid hentes herfra:
DOWNLOAD MINECRAFT: JAVA EDITION SERVER

Den nyeste version af PaperSpigot, kan altid hentes herfra:
PaperMC Downloads

Såfremt du har server.jar filen klar på din computer, kan du springe til:
Installer server.jar filen på din server længere nede i guiden

Vil du installere et snapshot, kan du blot læse videre.

Find Snapshot server.jar fil

Snapshots til Minecraft, kan du hente mange steder - vi anbefaler, at du kun henter dem fra Minecrafts officielle Gamepedia side.

På siden kan du iøvrigt hente alle tidligere versioner af Minecraft, og det er det første sted, nye Snapshots vil blive tilgængelige.

1. Gå til Minecrafts Gamepedia side: Minecraft Development Versions

2. Scroll ned til versionerne, og klik på den version eller det snapshot, du vil hente

I dette eksempel, vælger vi Snapshot 20w22a til Minecraft 1.16
    Installer snapshot på din server hos Nice-Hosting

3. I højre side, skal du nu klikke på -linket, for at hente server.jar filen

Bemærk: Det skal være som er udfor "Download", ikke udfor "Obfuscation maps"
    Download snapshot til din server hos nice-hosting

4. Du vil nu downloade server.jar filen for den pågældende version, til din computer.
    Snapshot server nice-hosting

5. Læs videre herunder, for at lære hvordan du installerer den på din server.

Installer server.jar filen på din server

1. Login på dit Minecraftpanel

2. Tryk på "Filer" i venstre sidebar, og derefter på "FTP fil-adgang"
    Find din Minecraft servers FTP hos Nice-Hosting

3. Skriv nu din MinecraftPanel adgangskode, og klik derefter på "Login med indbygget FTP"
    Login på indbygget FTP hos Nice-Hosting

4. Gå ind i mappen ved navn "jar"
    Installer et minecraft snapshot på din minecraft-server hos nice-hosting.dk

5. Klik på knappen "Upload" i venstre sidebar
    Upload jar fil til din server hos Nice-Hosting

6. Klik "Vælg fil"
    Vælg snapshot på din server hos Nice-Hosting

7. Vælg nu den server.jar fil du har hentet, og klik "Åbn" i bunden.

Bemærk: Filen hedder ikke nødvendigvis server.jar, det kommer an på hvor du har downloadet den.
    Upload jar fil fra Minecraftpanelet hos Nice-Hosting

8. Klik nu på "Udfør", for at uploade filen til din server

Upload kan godt tage et stykke tid.
    Gennemfør upload af jar fil til din server hos Nice-Hosting

9. Du modtager nu en bekræftelse på, at du har uploadet filen

Hvis filen ikke hedder "server.jar", anbefaler vi at du kopierer navnet - du skal bruge det om lidt.
    Bekræftelse på at du har uploadet din server jar til din server hos nicehosting

10. Gå til forsiden af dit MinecraftPanel

11. Stop din server, hvis den er tændt

12. Scroll lidt ned på Minecraftpanelet.

I dropdown-menuen ved "Version / JAR", skal du vælge "Tilpasset eller modded jar"
    Vælg tilpasset jar fil hos nice-hosting

13. I feltet under dropdown menu'en, skal du nu skrive navnet på den fil du har uploadet.

Bemærk: Det er vigtigt at du skriver præcis det, som filen hedder - ellers virker det ikke.
    Snapshot server hos nice-hosting.dk

14. Scroll nu ned til bunden af dit Minecraftpanel, og klik på knappen: Gem indstillinger på minecraft server hos Nice-Hosting

15. Start din server, ved at klikke på Start din minecraft-server hos Nice-Hosting

Du har nu installeret en tilpasset Jar-fil på din Minecraft server!