I denne guide kan du lære hvordan du banner og unbanner spillere på din Minecraft-server.

Når man banner en spiller, betyder det at spilleren bliver udelukket fra serveren. Spillere som er bannet, kan altså ikke tilslutte serveren.

I denne guide viser vi dig både hvordan du banner spillere, og hvordan du fjerner ban fra en spiller igen.

Ban en spiller

1. Login på dit Minecraftpanel

2. Klik på "Konsol" i venstre sidebar
    Åben din servers konsol hos Nice-Hosting

3. I feltet i bunden, skriver du ban spiller-navn

Bemærk: Når du skriver kommandoer i konsollen, skal du ikke benytte skråstreg
    Ban en spiller fra din server hos nicehosting

4. Klik derefter på knappen "Send".

Spilleren vil nu være banned fra din server.

Unban en spiller

1. Login på dit Minecraftpanel

2. Klik på "Konsol" i venstre sidebar
    Åben din servers konsol hos Nice-Hosting

3. I feltet i bunden, skriver du pardon spiller-navn

Bemærk: Når du skriver kommandoer i konsollen, skal du ikke benytte skråstreg
    Unban en spiller fra din server hos nicehosting

4. Klik derefter på knappen "Send".

Spilleren vil nu være unbanned fra din server.