Sæt din server til Hardcore Mode

I denne guide kan du lære hvordan sætter din server til at køre Hardcore Mode.

Hardcore Mode er en gamemode du kan køre på din server, hvor du ikke må dø.
Hvis du dør, vil du blive sat i "Spectator mode", hvor man ikke kan bygge. Verdenen derefter skal nulstilles, for at du kan spille på den igen.

Forberedelse

Hardcore Mode kræver en speciel type verden, så for at skifte til Hardcore Mode, skal du først slette din servers nuværende verden.

Det er ikke muligt at ændre en eksisterende verden til Hardcore Mode. Det skal være en ny verden.

Følg denne guide for at slette din servers verden.
Nulstil din servers verden

Når du har gennemført ovenstående guide, skal du komme tilbage til denne guide.

Skift til Hardcore Mode

1. Login på dit Minecraftpanel

2. Tryk på "Filer" i venstre sidebar, og derefter på "Konfigurationsfiler"
    Aktiver Hardcore-mode på din Minecraft server hos Nice-Hosting.dk

3. Tryk på "Server Indstillinger"
    Minecraft server indstillinger Nice-Hosting

4. Scroll ned til feltet "Hardcore Mode", og indstil det til "Slået til"
    Hardcore Mode Minecraft Server hos Nice-Hosting.dk

5. Scroll nu helt ned i bunden, og klik på: Gem dine server-indstillinger hos Nice-Hosting

6. Du kan nu starte din server igen.
    Gå til forsiden af dit Minecraftpanel, og start din server ved at klikke på: Genstart din Minecraft-server hos Nice-Hosting.dk

7. Du kan nu joine din Minecraft Server og tjekke at den er på Hardcore Mode

Du kan tjekke, ved at se på dine hjerter i din hotbar.
    De vil se således ud, hvis din server er sat til Hardcore Mode:
    Hardcore Mode hjerter: Hardcore Minecraft Hjerter

Du har nu ændret din server til Hardcore mode!

På følgende billede kan du se hvordan normale hjerter ser ud.
    Hvis dine hjerter ser sådan ud, har du gjort noget forkert.
    Normale hjerter: Normale Minecraft Hjerter