Nulstil din servers verden

I denne guide kan du lære hvordan nulstiller din Minecraft servers verden.

Denne guide vil kun vise dig hvordan du nulstiller din servers verden - du vil derved beholde serverens plugins, indstillinger osv.

Såfremt du vil nulstille hele din server, har vi en guide til det her:
Nulstil hele din Minecraft Server


 

Nulstil din verden

 

  1. Login på dit Minecraftpanel

  2. VIGTIGT: Hvis din server er online, skal du stoppe den ved at klikke på: 

  3. Tryk på "Filer" i venstre sidebar, og derefter på "FTP fil-adgang"
    Find din Minecraft servers FTP hos Nice-Hosting


  4. Skriv nu din MinecraftPanel adgangskode, og klik derefter på "Login med indbygget FTP"
    Login på indbygget FTP hos Nice-Hosting


  5. Du er nu logget ind på din servers FTP - Her kan du se alle dine server-filer.

    Du skal nu slette filerne til din servers verden. Som udgangspunkt hedder mapperne "world", "world_nether" og "world_the_end".

    Hvis du selv har ændret navnet på din servers verden, skal du slette mapperne med det navn du har indstillet til din verden.

    I vores tilfælde, har vi ikke ændret navnet på serverens verden, så vi markerer bare "world", "world_nether" og "world_the_end"
    Marker din Minecraft verden hos Nice-Hosting



  6. Tryk nu på knappen "Slet"
    Slet din verden på din Minecraft-server hos Nice-Hosting


  7. Tjek at du har fået markeret de korrekte mapper, og klik derefter "Udfør"
    Bekræft du vil slette din verden på din Minecraft Server hostet hos Nice-Hosting


  8. Din verden vil nu blive slettet - dette kan godt tage et stykke tid, så hav tålmodighed.

    Du har nu nulstillet din verden!

    Når du starter din server igen, vil den automatisk lave en ny verden.

    Hvis du gerne vil bruge et bestemt Seed til din verden, eller ændre til Hardcore Mode, skal du ikke starte den endnu.

    Følg denne guide for at indstille Seed:
    Brug et Seed til din Minecraft-verden

    Følg denne guide for at ændre til Hardcore Mode:
    Sæt din server til Hardcore Mode

 


 

Relaterede artikler

Ban eller unban en spiller fra din server

I denne guide kan du lære hvordan du banner og unbanner spillere på din Minecraft-server.Når man...

Skift din servers MOTD (Tekst-banner)

I denne guide kan du lære hvordan ændrer din servers MOTD.MOTD er den besked/tekst der står på...

Lav en tilpasset Planlagt handling

I denne guide kan du lære hvordan du tilføjer din egen kommando til en planlagt handling.Ved du...

Sådan bruger du WorldEdit Schematics

I denne guide kan du lære hvordan du bruger WorldEdit Schematics.Et WorldEdit Schematic, er en...

Planlagte handlinger (Automatisk genstart, backup mm.)

I denne guide kan du lære hvordan du opsætter planlagte handlinger på din server.Planlagte...