Sådan joiner du din ARK-server med Epic Games

I denne guide kan du lære hvordan du tilslutter din ARK-server med Epic Games

Der er på nuværende tidspunkt ingen normal måde at tilslutte ARK-servere nemt med Epic.
Måden kan derfor virke en smule sær - vi håber Epic Games snart får løst dette.

Bemærk:

Serveren skal køre Crossplay, for at man kan joine med Epic.
Sådan aktiverer du Crossplay på din ARK server

Du kan ikke have password
På nuværende tidspunkt, virker det heller ikke til, at man kan tilslutte en server med password, med nedenstående metode. Kender du en metode hvor man kan tilslutte med password, så kontakt os endelig.

Du kan ikke have mods på serveren
På nuværende tidspunkt understøtter Epic Games ikke mods på ARK-servere. Du kan ikke have mods på en server, der kører Crossplay.

Sådan tilslutter du din server

1. Først skal du finde din servers PORT.

2. Login på dit Gamepanel

3. Vælg din server, og kopiér eller husk din servers PORT. Du skal bruge den om lidt.

I dette eksempel, er serverens PORT 7788
    Din ARK-server port

4. Åben ARK fra Epic Games

5. Klik "Host \ Local"
    Tilslut din ARK-server med Epic Games

6. Klik "Play Singleplayer"
    Tilslut din ARK-server hos Nice-Hosting med Epic Games

7. Klik "Create new survivor"
    Opret en ARK spiller hos Nice-Hosting

8. Tryk nu på TAB på dit tastatur, for at åbne ARK-konsollen
    Åben ARK-konsol hos Nice-Hosting

9. Du skal nu bruge din servers PORT, som du fandt tidligere.

Skriv følgende kommando, hvor du udskifter "PORT" med den du fandt tidligere.
    open 77.243.39.87:PORT

Eksempel:
    open 77.243.39.87:7788
    Tilslut din ARK-server hos Nice-Hosting med Epic Games

10. Klik nu "Enter" på dit tastatur.

Du vil nu tilslutte din server - det kan godt tage et øjeblik.