Sådan aktiverer du Crossplay på din ARK server (Epic Games)

I denne guide kan du lære hvordan du aktiverer Crossplay på din ARK-server

ARK findes på både Steam og Epic Games Store.

Hvis du ønsker at spillere skal kunne tilslutte din server med både Steam og Epic Games, skal Crossplay aktiveres på din server.

Bemærk:

Du kan ikke have password
På nuværende tidspunkt, virker det heller ikke til, at man kan tilslutte en server med password, med Epic Games.

Du kan ikke have mods på serveren
På nuværende tidspunkt understøtter Epic Games ikke mods på ARK-servere. Du kan ikke have mods på en server, der kører Crossplay.

Sådan aktiveres Crossplay

1. Login på dit Gamepanel

2. Stop din server, hvis den er online

3. Gå ind på "Startup-parametre"
    Ændre din ARK servers startup-parameter hos Nice-Hosting

4. Gå ind på "Tilpassede startup-parametre"
    Opret et tilpasset startup-parameter til din ARK-server hos Nice-Hosting

5. Klik "Ny"
    Opret et nyt tilpasset startup-parameter på din server hos Nice-Hosting

6. Sæt hak i "Verden / Map" og vælg den verden du vil bruge

Sæt hak i "Platform (Steam/Epic)" og vælg "Crossplay"
    Aktiver Crossplay på din ARK-server hos Nice-Hosting

7. Scroll ned til bunden og klik på Gem dit parameter hos Nice-Hosting

8. Klik nu "Vælg" ved dit nye startup-parameter
    Aktiver dit nye startup-parameter hos Nice-Hosting

9. Gå til forsiden af dit Gamepanel, og start nu din ARK server igen, ved at klikke Start din ARK server hos nicehosting

Bemærk: ARK servere kan tage 5-15 minutter om at starte op, så hav tålmodighed :-)

Du har nu aktiveret Crossplay på din ARK-server!