Beskyt din ARK server med en adgangskode

I denne guide kan du lære hvordan du beskytter din ARK server med en adgangskode.
Når du har sat en adgangskode på din server, kræver det man skriver adgangskoden for at joine.

1. Sæt adgangskode på din server
Log ind på Gamepanelet

Først skal du Stoppe din server, ved at klikke Stop server knap Nice-Hosting

Klik "Konfigurationsfiler"

Derefter ud for GameUserSettings.ini ARK server Nice-Hostingklik [ Konfigurations-editor ]
I deltet Server Password skriver du nu den kode, du vil have på serveren.
Sæt en adgangskode på din ARK server hos Nice-Hosting

Husk at klik "Save / Gem"!

Start herefter din server fra Gamepanelet ved at klikke start server fra Nice-hosting Gamepanel
ARK servere kan tage 5-15 minutter om at starte op, så hav tålmodighed :-)

Godt klaret! Du har nu lært at sætte adgangskode på din server!