Hvordan nulstiller / geninstallerer jeg min ARK server ?

I denne guide kan du lære hvordan du nulstiller / geninstallerer din ARK server.

Nulstil din ARK server
Log ind på Gamepanelet
Først skal du Stoppe din server, ved at klikke Stop server knap Nice-Hosting

I toppen af dit Gamepanel klik "Handlinger" og derefter "[ Reinstaller ]"
Nulstil din ARK server hos Nicehosting

Din server vil nu gå igang med en nulstilling.
Dette kan tage lang tid, da ARK er et stort spil, så hav venligst tålmodighed.

Luk ikke vinduet imens nulstillingen er igang.
Du vil automatisk blive sendt videre, når din server er færdig med at nulstille.

Godt klaret! Du ved nu hvordan man nulstiller sin ARK server!