I denne guide kan du lære hvordan du giver dig selv Admin på din ARK server.

Find dit SteamID64
Dit SteamID64 skal bruges for at give dig selv Admin.
Brug hjemmesiden 'steamid.io' - Her kan du hurtigt og nemt,  finde dit SteamID64. Klik her for at gå til siden.

Nu hvor du er kommet ind på siden, skal du bare klikke på den grå "log ind med Steam"-knap. Du bliver nu sendt videre til Steam, hvor du skal logge ind - og derefter bliver du sendt tilbage til SteamID I/O.
Find dit steam id til din csgo server hos nice-hosting

Nu kan du ganske nemt finde frem til dit SteamID - i toppen af siden kan du nu se dit profil-billede, det skal du klikke på og vælge 'profile'.
Find dit steam id til din counter strike server hos nice-hosting

Herfra kan du se dit SteamID64. Kopier dette, det skal du bruge om lidt.
På eksemplet nedenfor er SteamID64: 983458732487524
Find dit SteamID64 til din ARK server hos Nice-Hosting

2. Giv dig selv Admin
Log nu ind på dit Gamepanel

Først skal du Stoppe din server, ved at klikke Stop server knap Nice-Hosting
Gå nu ind på Konfigurationsfiler
Derefter ud for Giv dig selv Admin på din ARK server hos Nice-Hostingklik [ Konfigurations-editor ]

Klik nu "[ Tilføj Admin ]" og skriv dit SteamID64 som du fandt før.
Tilføj dit SteamID64 til din admin fil

Husk at trykke "Save / Gem"!

Start herefter din server fra Gamepanelet ved at klikke start server fra Nice-hosting Gamepanel
ARK servere kan tage 5-15 minutter om at starte op, så hav tålmodighed :-)

Godt klaret! Du har nu gjort dig selv Admin på din ARK server!