I denne guide kan du lære hvordan du ændrer nogle af de mange indstillinger og multipliers på din ARK server.

Forklaring af Multipliers:
Multipliers er en multiplikator af bestemte indstillinger.
Alle Multipliers standard-værdi er 1

Hvis man f.eks. vil hæve hvor meget XP man får, skal man hæve XP Multiplier til en højere værdi. En værdi på f.eks. 2 giver dobbelt så meget XP.
Hvis man derimod vil sænke hvor meget XP man får, skal man sænke XP Multiplieren. En værdi på f.eks. 0.5 vil give halvt så meget XP som normalt.

1. Skift indstillinger
Log ind på dit Gamepanel

Først skal du Stoppe din server, ved at klikke
Stop server knap Nice-Hosting

Klik "Konfigurationsfiler"

Derefter ud for GameUserSettings.ini ARK server Nice-Hostingklik [ Konfigurations-editor ]

Du vil nu kunne se de forskellige indstillinger på din ARK server.
Herfra kan du ændre hvad du har lyst til.
Indstillinger på din ARK server hos Nice-Hosting
Når du er færdig med at redigere skal du huske at klikke "Save / Gem" i toppen!

Start herefter din server fra Gamepanelet ved at klikke start server fra Nice-hosting Gamepanel
ARK servere kan tage 5-15 minutter om at starte op, så hav tålmodighed :-)

Godt klaret! Du har nu lært at ændre dine indstillinger!