I denne guide kan du lære hvordan du joiner din ARK: Survival Evolved server.

1. Brug Join-knappen
Der er flere måder at joine din server på. Det nemmeste er blot at klikke "Join Server" i dit Gamepanel.
Dette vil automatisk sende en besked til Steam om, at du vil joine serveren.
Join din ARK server hos Nice-Hosting.dk

2. Tilføj serveren til Favoritter
Med denne metode tilføjer du din server, til dine favoritter i Steam, hvorefter du kan joine den derfra.

Start med at kopiere din servers QUERY INFO IP. Det er denne man skal bruge til at joine.
I dette tilælde er IP'en S2.nice-hosting.dk:27017
Find din ARK IP hos NiceHosting

Åben nu dit Steam, og i toppen klik "Vis". Klik derefter "Servere".
Tilføj server til favoritter

Klik nu "Tilføj en server" og tast derefter din servers QUERY INFO IP ind i feltet.
Klik til slut på "Tilføj denne adresse til fortrukne".
Tilføj server til fortrukne Nice-Hosting

Din server er nu tilføjet til Favoritter!
Du kan nu joine den direkte fra Server-browseren i Steam, eller i ARK "Favorites"!

Husk på, at ARK servere kan være 5-15 minutter om at starte op - Så hvis du ikke kan joine, så vent og prøv igen :-)