I denne guide viser vi dig hvordan du kan opdatere din ARK-server til den nyeste version.

1. Opdater din ARK-server
Log ind på dit Gamepanel

Først skal du stoppe din server. Klik Stop din ARK server

Klik "Hent nyeste opdatering"
Et vindue vil nu åbne, hvor du kan se opdaterings-processen. Dette kan tage 1-15 minutter, så hav venligst tålmodighed.
Du må ikke lukke vinduet, før opdateringen er færdig.
Opdater din ARK server hos Nice-Hosting

Når du ser "Success! App '376030' fully installed." i vinduet, er din server færdig med at opdatere. Vent gerne lige 1 minut ekstra, før du lukker vinduet.

Start nu din ARK server igen, ved at klikke Start din ARK server hos nicehosting
ARK servere kan tage 5-15 minutter om at starte op, og nogengange længere tid hvis der er mange mods installeret. Så hav tålmodighed :-)

Godt klaret! Din ARK server er nu opdateret!