I denne guide kan du lære hvordan du installerer Steam Workshop mods på din ARK server

Ved at installere mods via Steam Workshop, sikrer du at dine mods altid er opdateret, da serveren automatisk vil tjekke for opdateringer hver gang den starter op.

Dette kræver selvfølgelig at de mods du installerer fra Steam Workshop aktivt bliver opdateret af udvikleren.

Find MOD ID på den mod du vil installere

For at installere Workshop Mods på din ARK server, skal du bruge deres MOD ID.
Du kan finde mods på følgende side: https://steamcommunity.com/app/346110/workshop/

I dette eksempel installerer vi Structures Plus på vores ARK-server

1. Find det MOD du vil installere fra Steam Workshop

2. I toppen af din browser kan du se moddens MOD ID. I dette tilfælde er MOD ID'et 731604991
    Find mod ID til din ARK server hos Nice-Hosting

Tilføj MOD ID'et til din servers konfiguration

1. Når du har fundet MOD ID'et, kan du logge ind på dit GamePanel

2. VIGTIGT: Stop din server, hvis den er tændt/online.

3. Vælg din server, og klik "Konfigurationsfiler" i venstre sidebar

4. Ud for filen GameUserSettings.ini klik på [ Konfigurations-editor ]
    Installer Workshop Mods på din ARK server hos Nice-Hosting

5. Ud for feltet Active Mods (IDs) skriver du nu ID'et på det Mod du vil installere

Vil du installere mere end én mod, skal du separere MOD ID'erne med komma.
    F.eks. 731604991,895711211
    Installer en Mod på din ARK Survival Evolved Server hos Nice-hosting

6. Tryk derefter "Gem" i toppen.

7. Ud for filen game.ini klik på [ Konfigurations-editor ]
    Installer automatisk Workshop addons på din ARK server hos Nice-Hosting.dk

8. Klik først på [ Tilføj Mod ] og skriv derefter MOD ID'et i feltet
    Tilføj MOD ID til din ARK:SE server hos Nice-Hosting

9. Tryk derefter "Gem" i toppen.

Opret et tilpasset Startup-parameter

1. Klik "Startup-parametre" i venstre sidebar

2. Klik "Tilpassede startup-parametre" i toppen
    Opret et tilpasset startup-parameter til din ARK-server hos Nice-Hosting.dk

3. Klik "Ny"
    Klik 'Ny' for at oprette et tilpasset startup-parameter til din ARK server hos nicehosting

4. Øverst giv dit startup-parameter et navn

Sæt flueben ved "Verden / Map" og vælg den verden din server skal køre

Sæt flueben ved "Auto Managed Mods" og vælg "Aktiveret"

Vælg eventuelt andre indstillinger du også ønsker at ændre.
    Aktiver Auto Managed Mods hos Nice-Hosting.dk ARK Server

5. Scroll ned til bunden og klik "Gem"

6. Ud for dit nye startup-parameter, klik på "Vælg"
    Vælg dit nye startup-parameter til din ARK-server hos Nice-Hosting

7. Gå tilbage til forsiden af din server, og start den ved at klikke på "Start"

ARK servere kan tage 5-15 minutter om at starte op, og nogengange længere tid hvis der er mange mods installeret. Så hav tålmodighed :-)

Godt klaret! Du har nu installeret Workshop Mods på din ARK-server!