Hvordan bruger man et seed på sin server?

I denne guide kan du lære hvordan du får din Minecraft-server til at lave en verden med et bestemt Seed

Et Seed er en form for skabelon-kode bestående af tal og bogstaver, som din server vil lave din verden efter.

Du kan eksempelvis finde Seeds på Google, hvor man spawner i nærheden af en by, et stronghold eller bare et flot område.

Du kan med fordel benytte dette link til at finde interessante seeds: The best Minecraft seeds

Forberedelse

Før du kan indstille dit Seed, skal du nulstille din servers verden.

Dette skal du gøre, da der skal laves en ny verden ud fra det Seed du indstiller senere.

Følg denne guide til at nulstille din servers verden: Hvordan nulstiller man sin verden?

Når du har fulgt guiden, er det vigtigt at du ikke starter din server, da dit seed skal indstilles først.

Indstil dit Seed

Når du har nulstillet din verden, er du klar til at indstille dit Seed.

1. Login på dit GamePanel

2. Tryk på "Server indstillinger" i venstre sidebar

3. Scroll ned til "Minecraft indstillinger"

I feltet "Seed" skal du angive dit seed - Klik Enter for at gemme.

Indsæt et seed på din minecraft-server hos Nice-Hosting

4. Når du starter din server, vil der blive lavet en ny verden, med det seed du har angivet.

Du kan altid tjekke din servers seed, med kommandoen /seed inde i Minecraft.