Brug et Seed til din Minecraft-verden

I denne guide kan du lære hvordan du får din Minecraft-server til at lave en verden med et bestemt Seed

Et Seed er en form for skabelon-kode bestående af tal og bogstaver, som din server vil lave din verden efter.

Eksempelvis kan du finde Seeds på Google, hvor man spawner i nærheden af en by, et stronghold eller bare et flot område.

Du kan med fordel benytte denne hjemmeside til at finde interessante seeds: minecraftseedhq.com

Forberedelse

Før du kan indstille dit Seed, skal du nulstille din servers verden.

Dette skal du gøre, da der skal laves en ny verden ud fra det Seed du indstiller senere.

Følg denne guide til at nulstille din servers verden: Nulstil din servers verden

Når du har fulgt ovenstående guide, er det vigtigt at du ikke starter din server.
Dit seed skal nemlig indstilles først.

Indstil dit Seed

1. Når du har nulstillet din verden, er du klar til at indstille dit Seed.
    Login på dit Minecraftpanel

2. Tryk på "Filer" i venstre sidebar, og derefter på "Konfigurationsfiler"
    Aktiver whitelist på din Minecraft server hos Nice-Hosting.dk

3. Tryk på "Server Indstillinger"
    Minecraft server indstillinger Nice-Hosting

4. I feltet "Seed" indsætter du det Seed du vil bruge
    Indsæt det seed du vil bruge til din Minecraft verden hos Nice-Hosting

5. Scroll nu helt ned i bunden, og klik på: Gem knap Nice-Hosting

6. Gå til forsiden af dit Minecraftpanel. Når du starter din server, vil den lave verdenen med det Seed du har indstillet.
    Start nu din server, ved at klikke på: Start din Minecraft Server Hos Nice-Hosting

Du har nu indstillet et Seed på din Minecraft Server!