Hvordan tilføjer jeg min Steam Token?

I denne guide kan du lære hvordan du aktiverer din server med en Steam Token

Det er påkrævet at en offentlig CS:GO server er aktiveret med en Steam Token, for at man kan tilslutte den.

En Steam Token er et ID, som fortæller Steam og Valve, at serveren tilhører din Steam-konto. Systemet er importeret fra andre Valve-spil, og hjælper med at bekæmpe servere der snyder eller omgår Valve's retningslinjer.

Det er heldigvis super nemt at aktivere sin CS:GO server, og det skal kun gøres én gang.
Lad os komme igang!

Opret en Steam Token

1. Start med at logge ind på steams hjemmeside, med din steam konto.
    Link: Log ind på Steam

2. Når du er logget ind, skal du gå til denne side: Administrering af Steam-spilserverkonto

3. I bunden kan du nu oprette din server.

I det første felt skal du skrive 730.
    Dette fortæller Steam, at du er igang med at registrere en CS:GO server.

I det andet felt, kan du skrive et navn til din server.
    Dette navn bruges kun i oversigten over dine registrerede CS:GO servere.

Når du har udfyldt felterne, skal du klikke på "Opret"
    Registrer din CS:GO server med en Steam Token

4. Steam vil du lave en Steam-token til din CS:GO server.

Din Steam Token er den lange række tal/bogstaver.
    Kopiér din Steam Token, du skal bruge den om lidt.
    Find din CS:GO Steam Token

Indsæt din Steam Token på din server

1. Log ind på dit GamePanel

2. I venstre sidebar, klik på "Konfigurationsfiler"
    Indsæt Steam Token på CS:GO server hos Nice-Hosting

3. Ud for filen "csgo\cfg\server.cfg" klik på knappen [ Rediger ]
    Rediger din CS:GO servers indstillinger hos Nice-Hosting

4. Indsæt nu din Steam Token ved sv_setsteamaccount

Når du har indsat din Steam Token, skal det se således ud:
    Aktiver din CS:GO server med en Steam Token hos Nice-Hosting

5. Gem filen ved at klikke på knappen "Gem"

6. Gå tilbage til forsiden af din server, og start den ved at klikke på knappen "Start"
    Start din CS:GO server hos Nice-Hosting

Du har nu aktiveret din CS:GO server!