eBot er et form for kontrolpanel til CS:GO servere, hvorfra man kan styre kampe, se statistikker samt meget andet.
Panelet er meget populært til blandt andet eSport turneringer, da det gør det nemmere at administrere matches/kampe, og holde styr på hvem der vinder.

I denne guide vil du lære hvordan du installerer eBot, samt registrerer dig på eBots hjemmeside og tilføjer din server.

1. Installer CSay på din CS:GO server

Klik på "Mods & Addons" i dit Gamepanel
Klik derefter på "Installer" udfra "CSay (krævet for eBot)"
Genstart derefter din server.
Installer eBot på din CS:GO server

Installer CSay på din CS:GO server

1. Opret profil og tilføj server til eBot

Du har nu installeret CSay på din CS:GO server, og er klar til at koble den op til eBots panel
Gå til dette link for at oprette en profil: Apply for an Account
Når du er oprettet og har bekræftet din mailadresse, har du adgang til at tilføje din server.

Klik på "Add Gameserver" i venstre sidebar
Indtast derefter din servers IP-adresse, et valgfrit navn, og din servers RCON password.
Du kan også indtaste din GOTV IP, hvis du har dette aktiveret.
Tryk derefter "Create Server".
Tilføj din server til eBot hjemmeside

Skriv dine server-informationer på eBots hjemmeside

Tillykke!

Du har nu installeret CSay på din server, og koblet den op til eBot!
Du kan nu oprette kampe/matches under "Create a match" på eBots hjemmeside.

God fornøjelse!