I denne guide kan du lære hvordan ændrer din servers MOTD.

MOTD er den besked/tekst der står på Multiplayer-listen, når man tilføjer din servers IP.

Den kan f.eks. se således ud:
MOTD Creator hos FlowServers

Du kan også skifte dit servers ikon - dette har vi en guide til her:
Giv din server et Server-Ikon

Lav en MOTD

Først skal du finde ud af hvordan din servers MOTD skal se ud

Vi har lavet et super smart værktøj, der lader dig lave en MOTD her i guiden, og derefter kopiere MOTD-koden og indsætte den på din server.

Indsæt din MOTD-kode på din server

1. Når du har lavet din MOTD-kode, er du klar til at indsætte den på din server.
    Klik på knappen "Klik for at kopiere!" ovenfor, for at kopiere din MOTD-kode.

2. Login på dit Minecraftpanel

3. Tryk på "Filer" i venstre sidebar, og derefter på "Konfigurationsfiler"
    Aktiver whitelist på din Minecraft server hos Nice-Hosting.dk

4. Tryk på "Server Indstillinger"
    Minecraft server indstillinger Nice-Hosting

5. I feltet "Server-liste Tekst (MOTD)" indsætter du nu din MOTD-kode du har kopieret fra tidligere i guiden.
    Indsæt din MOTD kode på din Minecraft server hos Nice-Hosting

6. Scroll nu helt ned i bunden, og klik på: Gem knap Nice-Hosting

7. Gå til forsiden af dit Minecraftpanel og genstart serveren ved at klikke på: Genstart server hos Nice-Hosting

Du har nu ændret din servers MOTD!