Server MOTD

Med en serverbeskrivelse (MOTD), kan spillere der har tilføjet din IP til deres serverliste, læse mere om din server - og det er dermed en rigtig god måde, at få flere spillere ind på din server, samt at genkende den. Nedenfor kan du super nemt lave en MOTD, både med farver, bevægende tekst, og så videre - og bagefter skal du blot sætte den ind på din server.

Efter du har udfyldt boksen nedenfor, skal du kopiere teksten i den grå boks, ind i dine Server Indstillinger. Dem finder du ved at gå ind i Minecraftpanelet, derefter klikke på Filer, derefter Konfigurationsfiler - og til sidst på Server Indstillinger. I feltet 'Server Liste Titel' sætter du teksten ind, scroller ned og trykker gem - derefter skal du blot genstarte din server, og så er den nye serverbeskrivelse lavet!