I denne guide kan du lære hvordan du tilføjer din egen kommando til en planlagt handling.

Ved du ikke hvordan man bruger planlagte handlinger, kan læse denne guide først:
Planlagte handlinger (Automatisk genstart, backup mm.)

I dette eksempel sætter vi kommandoen /lagg clear til at blive kørt hver halve time.

Denne kommando kommer fra pluginnet "NoLagg" og fjerner alle items efterladt på jorden.
Dette kan kan være med til at forbedre din servers ydeevne

Opret tilpasset planlagt kommando

1. Login på dit Minecraftpanel

2. Tryk på "Avanceret" i venstre sidebar, og derefter på "Kommandoer"
    Opret tilpasset kommando til planlagt handling

3. Klik nu på "Opret kommando"
    Opret kommando Nice-Hosting

4. Du skal nu opsætte din kommando.

I øverste felt giver du din kommando et navn - Du bestemmer selv navnet.

De næste 4 felter skal du ikke ændre noget i.

I det sidste felt skriver du kommandoen der skal udføres - dog uden skråstreg

Konfigurer tilpasset kommando

5. Tryk derefter på "Opret"

Du har nu oprettet en tilpasset kommando, som Minecraftpanelet kan udføre!

Opsæt planlagt handling med din kommando

1. Login på dit Minecraftpanel

2. Tryk på "Avanceret" i venstre sidebar, og derefter på "Planlagte handlinger"
    Planlagte handlinger på din Minecraft Server hos Nice-Hosting

3. Tryk nu på "Ny handling" i venstre sidebar
    Opret ny automatisk handling på din Minecraft Server hos Nice-Hosting

4. Du skal nu opsætte din planlagte handling.
    1. Giv den et navn (Vi kalder den "Automatisk NoLagg")
    2. Sæt status til "Aktiv"
    3. Vælg tidspunkt for første kørsel (Vi vælger klokken 15:00)
    4. Sæt hak i "Interval", hvis handlingen skal gentages automatisk
    5. Vælg hvor ofte din handling skal gentages (Vi vælger hver halve time)
      Opret planlagt handling til din tilpassede kommando

6. Vælg den kommando du oprettede tidligere i guiden.

Vi kaldte den "NoLagg Kommando", så den vælges

Vælg din tilpassede kommando

5. Når du har opsat det hele, er du klar til at trykke "Opret"

Du har nu lavet en planlagt handling, med tilpasset kommando!
    I dette tilfælde, vil serveren nu udføre kommandoen /lagg clear, hver halve time