I denne guide kan du lære hvordan du tilføjer din egen kommando til en planlagt handling.
Ved du ikke hvordan man bruger planlagte handlinger, kan du med fordel læse denne guide først: Hvordan benytter jeg planlagte handlinger

I dette eksempel vil jeg have kommandoen /lagg clear til at køre 1 gang i timen.
Denne kommando kommer fra pluginnet "NoLagg" og fjerner alle items efterladt på jorden.  Dette kan kan være med til at forbedre din servers ydeevne.

Første trin:
Klik "Avanceret" i dit Minecraftpanel, og derefter "Kommandoer" (1)

Lav kommando til planlagte handlinger

Andet trin:
Klik "Opret kommando" (2)
Opret kommando til planlagte handlinger

Tredje trin:
Giv et navn til din kommando. Du bestemmer selv hvad du kalder kommandoen. (3)

Fjerde trin:
I dette felt skriver du selve kommandoen, dog uden skråstreg. (4)

Tryk derefter "Opret"

Opret kommando til planlagt handling

Femte trin:
Din kommando er nu oprettet, nu skal du blot indsætte den som planlagt handling.
Gå tilbage til forsiden af dit Minecraftpanel og klik "Avanceret" og derefter "Planlagte handlinger".
(5)

Planlagte handlinger

Sjette trin:
Klik "Ny Handling"  (6)

Planlagte handlinger

Syvende trin:
I det første felt skal du skrive et navn til din handling.  (7)
Ved planlagt tid, vælger du et starttidspunkt og derefter indstiller intervallen. I dette eksempel, er den sat til at køre 1 gang i timen  (8)
Ved "Kommando" vælger du den kommando du oprettede før, i drop-down menuen. (9)

Planlagte handlinger indstil din handling

Resten af felterne skal du ikke ændre noget i - Tryk blot "Opret" og genstart din server.
Din handling er nu oprettet, og serveren vil i dette tilfælde køre kommandoen /lagg clear hver time!