Hvordan konfigurerer jeg GOTV?

I denne guide kan du lære hvordan du aktiverer og konfigurerer GOTV

Med GOTV kan tilskuere eller spillere spectate/se på, imens en kamp er i gang.

Dette kan f.eks. være brugbart hvis man har en coach som skal assistere med en kamp. Når man spectater/ser på, kan man skifte imellem alle spillerne, og derved få et fuldt overblik over begge hold.

For at undgå snyd, er det muligt at sætte forsinkelse på GOTV streamen, således at det tilskuerne ser, f.eks. er sket 30 sekunder tidligere i kampen.

Aktiver GOTV

1. Log ind på dit GamePanel

2. I venstre sidebar, klik på "Startup-parameter"
    Aktiver GOTV på din CS:GO server hos Nice-Hosting

3. Nu kan du enten vælge vores pre-definerede startup-parameter, eller lave dit eget startup parameter med GOTV.

Vil du vælge vores pre-definerede startup-parameter til GOTV, klikker du blot "Vælg" ud for det.
    Vælg et startup-parameter til GOTV

Opretter du i stedet dit eget startup-parameter, skal du blot sætte flueben/hak ud for "GOTV Aktiveret"
    Aktiver GOTV på din CS:GO server hos Nice-Hosting

Konfigurér GOTV

1. Log ind på dit GamePanel

2. I venstre sidebar, klik på "Konfigurationsfiler"
    Konfigurer din GOTV Port til din CS:GO server hos Nice-Hosting

3. Ud for filen "csgo\cfg\server.cfg" klik på [ Rediger ]
    Find din server.cfg på din CS:GO server hos Nice-Hosting

4. Scroll nu ned, til du finder afsnittet der hedder TV Options
    CS:GO GOTV Indstillinger på din CSGO server hos NiceHosting

5. Her skal du tilføje en række indstillinger:
    tv_enable 1
    tv_delay 30 (Dette er forsinkelsen på din GOTV Stream, i sekunder)
    tv_advertise_watchable 1
    tv_port "PORT TIL GOTV"

Du skal erstatte PORT TIL GOTV med den port GOTV skal bruge. For at finde ud af hvilken port du skal bruge, skal du bare tage din normale CS:GO port, og lægge 1 til.
    Er din normale IP f.eks. S1.nice-hosting.dk:27040, skal du altså skrive 27041 som GOTV port. Denne port skal du huske - den skal du nemlig bruge til at joine GOTV med.

Når du har indsat indstillingerne i din fil, skal det se således ud (Dog med din egen GOTV port):
    Dine GOTV indstillinger til din CS:GO server hos Nice-Hosting.dk

6. Gem filen i toppen, ved at klikke "Gem"

7. Gå tilbage til forsiden af din server, og genstart den.

Du har nu aktiveret og konfigureret GOTV på din server!

Tjek at GOTV virker

1. Log ind på dit GamePanel

2. I venstre sidebar, klik på "Konsol"

3. I bunden skriv kommandoen "status" og klik Enter.

Du vil derefter se en besked, hvor du både kan se at GOTV er aktiveret, og hvad din GOTV port er.
    Tjek din GOTV port hos Nice-Hosting.dk

Sådan forbinder du til din GOTV Stream

1. I dette eksempel er vores GOTV port 27041, så den sætter vi bare på slutningen af din normale IP.
    Er din normale IP f.eks. S1.nice-hosting.dk:27040, vil din GOTV IP være S1.nice-hosting.dk:27041

2. I CS:GO åben din konsol, og skriv: connect IP:GOTV-PORT
    F.eks. connect S1.nice-hosting.dk:27041

Klik derefter Enter, for at tilslutte
    Tilslut GOTV med CS:GO hos Nice-Hosting

Husk at der skal være spillere online på serveren, før GOTV er aktivt :-)