I denne guide kan du lære hvordan du finder dit SteamID

I forbindelse med nogle af vores guides her i Guide Centeret, og bare generelt, kan du have brug for at vide hvad dit SteamID er.

Det er heldigvis ret nemt at finde ud af - så bare følg denne guide!

Find dit SteamID

Der findes forskellige måder hvorpå du kan finde ud af hvad dit SteamID er. Blandt andet kan du finde det in-game i CS:GO, ved i din konsol at skrive "status", og kopiere dit SteamID.

I denne guide benytter vi os af en metode, der ikke kræver at du åbner spillet. Vi bruger nemlig hjemmesiden 'steamid.io' - hvor du hurtigt og nemt, kan finde dit SteamID

1. Gå til siden SteamID.io

2. I toppen af siden, skal du nu logge ind med Steam. Klik på "Sign in through STEAM"
    Find dit steam id til din csgo server hos nice-hosting

3. Når du er logget ind, kan du nemt finde frem til dit SteamID.
    I toppen af siden kan du nu se dit profil-billede, det skal du klikke på og vælge "profile".
    Find dit steam id til din counter strike server hos nice-hosting

4. Dit SteamID vil nu stå ud for "SteamID"
    I dette tilfælde er SteamID'et STEAM_0:0:12345678

Du har nu fundet dit SteamID!