I forbindelse med nogle af vores guides her i videnstabasen, og bare generelt, kan du have brug for at vide hvad dit SteamID er. Det er heldigvis ret nemt at finde ud af - så bare følg denne guide!

1) Brug 'SteamIDFinder'
Der findes forskellige båder hvorpå du kan finde ud af hvad dit SteamID er. Blandt andet kan du finde det in-game i CS:GO, ved i din konsol at skrive "status", og kopiere det SteamID der står ud for dig selv. Men i denne guide benytter vi os af en metode, der ikke kræver at du åbner spillet. Vi bruger nemlig hjemmesiden 'steamidfinder.com' - hvor du hurtigt og nemt, kan finde dit SteamID. Klik her for at gå til siden

2) Log ind
Nu hvor du er kommet ind på siden, skal du bare klikke på den grønne "log ind med Steam"-knap. Du bliver nu sendt videre til Steam, hvor du skal logge ind - og derefter bliver du sendt tilbage til SteamIDFinder.

3) Find dit SteamID
Nu kan du ganske nemt finde frem til dit SteamID - i toppen af siden kan du nu se at der står dit Steam-navn, det skal du klikke på og vælge 'SteamID'. Her kan du se dit SteamID - bare kopier det, og sæt det ind hvorend du skal bruge det!