Nulstil hele din Minecraft Server

I denne guide kan du lære hvordan nulstiller din Minecraft server.

Nulstiller du din Minecraft-server, vil alt blive slettet på den, inklusiv backups.

Nulstil din Minecraft Server

1. Login på dit Minecraftpanel
  2. Tryk på "Filer" i venstre sidebar, og derefter på "One-click panel"
    Find one-click panelet på din Minecraft server hos Nice-Hosting

3. I dropdown-menuen, vælg "[Andet] Nulstil server og slet alt"
    Nulstil din Minecraft-server hos Nice-Hosting

4. Tryk herefter på "Start" for at starte nulstillingen af din server.
    Start nulstilling af din minecraft-server hos Nice-Hosting

5. Gå nu til forsiden af dit MinecraftPanel, og genstart din server ved at klikke på: Genstart din server hos Nice-Hosting

Din server er nu nulstillet og klar til brug!