Hvordan nulstiller jeg min server?

Af og til er det fedt at starte sin server forfra, og starte helt på ny. Synes du det lyder som noget din server godt kunne trænge til, så læs med i denne super simple guide til at nulstille din server.

Vi anbefaler at du tager en backup af dine filer, før du nulstiller din server.

Første trin:
Klik "Filer" og derefter "One-click panel" i dit Minecraftpanel (1)
Nulstil din Minecraft server

Andet trin:
Du er nu i dit "One-click panel"! Vælg "Nulstil server og slet alt" i dropdown-menuen (2)
Tryk Start (3)

Nulstil din server og slet alt
Tredje trin:
Gå til forsiden af dit Minecraftpanel og tryk Genstart.
Din server bliver nu nulstillet, og vil starte op som ny!

Det var dét - Nemt ikke? :-)